Çocukluk Mozi (Kübra Süzgün) kimdir? Yaşı, dizileri..

Yeni dizi Çocukluk bu akşam başlıyor. Çocukluk dizisinin oyuncuları ve karakterleri sitemizde..

Merve Mutlu
09 Ekim 2020 - 16:26
Yeni Bölüm

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Çocukluk bu akşam başlıyor. Yayınlanan tanıtımlarındaki sahneler nedeniyle daha başlamadan olay yaratan dizinin oyuncularını ve karakterlerini sitemizde bulabilirsiniz.

Çocukluk Mozi kimdir?

20-10/09/mozi.png

Ali Kağan Çocuk evinde Mavi ile birlikte büyümüş adeta kardeş gibi olmuştur. İçi sevgi ile dolu olan bu çocuğun tek isteği ise sevgiyle büyüyebilmektir. Mavi'nin hırçınlıklarını dizginleyecek kadar sakin bir yapısı olan Mozi derslerinde başarılıdır.

Çocukluk dizisinde Mozi karakterini Kübra Süzgün canlandırmaktadır.

Kübra Süzgün kimdir?

20-10/09/kubra.jpg

Yaz’ın Öyküsü dizisinde canlandırmış olduğu Damla karakteri ile ekran severlerin tanıdığı sevimli çocuk oyuncu Kübra Süzgün 2017 yılında ise Kadın isimli dizide Nisan karakterini canlandırmış ve tanınmıştır.
Daha öncesinde Kördüğüm, Arka Sokaklar, Anne, İçerde, Resimdeki Sevgili ve Adam ve Çocuk gibi projelerde rol almıştır. 2009 doğumlu Kübra Süzgün İstanbul’da dünyaya gelmiştir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin