25 Şubat 2021 - 15:12
Gündem

Kadrosunda birbirinden başarılı oyuncuları bir araya getiren ve sık sık kadrosuna yeni oyuncuların katıldığı hikayesi ile 15 yıldır yayın hayatına devam ederek Türkiye'nin en uzun soluklu dizisi olmayı başaran Arka Sokaklar, yenilenenen kadrosuna 2 yeni oyuncuyu daha dahil etti.

Yapımı Erler Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Orhan Oğuz’un yaptığı, senaryosunu Ozan Yurdakul ve Sinan Yurdakul’un yazdığı dizinin kadrosuna iki yeni oyuncu daha katıldığı bilgisi heyecan yarattı. Yeni bölümleri cuma akşamları yayınlanan dizi sevilerek izlenmeye devam ediyor.

Arka Sokaklar'ın yeni oyuncuları Emre Fakıoğlu ve Şekip Taşpınar oldu!

Kadrosuna en son Serhat Midyat ve Gaye Gürsel'in dahil olduğu diziye Emre Fakıoğlu ve Şekip Taşpınar dahil oldu. Genç oyuncu Emre Fakıoğlu, Halis karakterine Şekip Taşpınar ise Medar karakterine hayat verecek. Yeni oyuncular 26 Şubat akşamı ekrana gelecek olan 579’uncu bölümünde izleyici karşısına çıkacaklar.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin