Armağan Çağlayan'ın Çatlak Şanzel ile yaptığı program büyük tepki topladı!

Armağan Çağlayan'ın youtube programı sosyal medyanın gündemine oturdu.


26 Haziran 2020 - 13:56
Viral

Uzun yıllar televizyon dünyası için çalışan Armağan Çağlayan, 196sekiz adlı youtube kanalında konuklarını ağırlamaya devam ediyor. Çatlak Şanzel'i kanalına konuk eden Çağlayan, yoğun eleştirilere maruz kaldı. 

Şimdiye kadar: Ali Babacan, Atilla Taş, Cemal Enginyurt, İrem Derici, Pınar Altuğ, Ece Üner, Murat Övüç, Abdurrahman Dilipak, Nevşin Mengü, Yeşim Salkım gibi isimleri kanalına konuk eden Armağan Çağlayan, sosyal medyada yayınlanan videoları ile büyük ses getiren Çatlak Şanzel'i konuk aldı ve ortalık karıştı. Programda sorulan sorulara samimiyetle cevap veren Şanzel, "Babaannem yanlış ameliyatla vefat etti ve babaannemi öldüren doktoru öldürdüm. 7 sene 2 ay 10 gün cezaevinde yatarak kurtuldum, ondan sonra da alışkanlık yaptı. Birkaç kere de yaralamadan cezaevine girdim" itirafında bulundu. Bu yoruma Çağlayan'ın gülmesi ise beraberinde linç getirdi. 

Çatlak Şanzel'in açıklamaları olay yarattı!

İşlediği cinayeti anlatan ve daha sonra da yaralama suçları ile hapishaneye giren Şanzel'in bu cümleleri soğukkanlılıkla söylemesi YouTube videosunun altında ve sosyal medyada eleştirileri beraberinde getirdi. İşte o eleştirilerden bazıları:

Armağan Çağlayan'ın kanalındaki Çatlak Şanzel videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin