Arrow'da Felicity Smoak'a veda etme zamanı!

Arrow hayranları için sürpriz bir haber: Dizinin Felicity'si Emily Bett Rickards final sezonunda olmayacak!

Süper kahraman dizisi Arrow'un yıldız isimlerinden Emily Bett Rickards dizinin 8. ve final sezonunda olmayacak!

ARROW'DA SÜRPRİZ AYRILIK!

Dizinin başlangıcından bu yana Felicity Smoak karakterini başarıyla canlandıran aktris, Cumartesi günü sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla final sezonu öncesinde ayrılık haberini verdi.

19-03/31/felicity-smoak.jpg

Rickards, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda yedi sezonun ardından artık karaktere veda etme zamanının geldiğini söylerken;

"Felicity ve ben çok sıkı bir ikiliydik. Asansörlere tırmandık, yaratıklarla yüz yüze geldik ve korktuk, hamburgerler yedik... Paylaştığımız tüm zamanlar için sizlere teşekkür ederim. Felicity'i daima kalbimin bir köşesinde tutacağım. Umarım siz de bunu yapabilirsiniz çünkü sizler olmasaydınız hayatta olmazdı"şeklinde duygularını ifade etti.

Arrow yürütücü yapımcıları Greg Berlanti ve Beth Schwartz ise yaptıkları ortak açıklamada şu ifadeleri kullandılar:

"İlk sezondan bu yana Emily ile çalışma zevkini yaşadık. Ve kendisi geride kalan bu yedi yılda televizyonun en sevilen karakterlerinden birini hayata geçirdi. Hem Emily hem de Felicity'nin diziden ayrıldığını görmekten dolayı kalbimiz buruk olsa da Emily'yi ve gelecekteki çalışmalarını tamamen destekliyoruz. Arrow'da her zaman bir ailesi olacak."

19-03/31/arrow-felicity.jpg

FELICITY'NİN AYRILIŞI NE ZAMAN VE NASIL OLACAK?

Felicity Smoak'un hikayeden nasıl ayrılacağı konusu şimdilik belirsiz. Arrow'un devam etmekte olan yedinci sezonu 22 bölümden oluşuyor. Sıradaki bölüm "Lost Canary" olacak, sezon finali ise 13 Mayıs'ta. Hayranlar, karakterin nasıl ve neden hikayeden ayrılacağını görmek için muhtemelen bu tarihe kadar bekleyebilir.

Arrow'un 8. sezonunun aynı zamanda final sezonu olacağı ve sezonun 10 bölümden oluşacağı daha önceden açıklanmıştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin