Arrow 8. sezon olacak mı? The CW kararını verdi!

The CW kanalının uzun soluklu süper kahraman dizisi Arrow resmi 8. sezon onayını aldı. Yeni sezon detayları...

2012'de başladığı ekran macerasını istikrarlı bir şekilde sürdüren "Arrow"da serüven seneye de devam edecek!

ARROW YOLA DEVAM EDİYOR!

The CW kanalının amiral gemisi niteliğindeki süper kahraman dizilerinden Arrow için resmi 8. sezon onayı çıktı.

19-03/01/arrow-dizisi.jpg

Şu sıralar yedinci sezonu devam etmekte olan dizi, böylelikle 2019'un sonbahar döneminden itibaren yeni sezon bölümleriyle karşımızda olacak.

"ARROW" KONUSU

DC Comics karakteri Green Arrow'dan ekranlara uyarlanan dizide beş yıldır ölü olduğu düşünülen zengin bir çapkının, bambaşka biri olarak ortaya çıkışı ve intikam dolu bir süper kahramana dönüşmesiyle gelişen olayları izliyoruz.

ARROW'UN TATMİNKAR REYTİNGLERİ

Greg Berlanti, Marc Guggenheim ve Andrew Kreisberg üçlüsünce geliştirilen Arrow, devam eden yedinci sezonunda izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.42 reyting ve 1.258 izleyici ortalamlarıyla yoluna devam ediyor.

Bir önceki sezon ile kıyaslandığında Arrow'un oldukça istikrarlı bir reyting grafiğine sahip olduğu görülüyor.

Berlanti Productions, DC Entertainment ve Warner Bros. Television ortaklığında hazırlanan dizinin yürütücü yapımcı kadrosu Sarah Schechter, Wendy Mericle, Andrew Kreisberg, Marc Guggenheim, Greg Berlanti ve Beth Schwartz'dan oluşuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin