Legends of Tomorrow 5. sezonuyla da ekranlarda olacak!

The CW kanalının popüler süper kahraman dizilerinden biri olan Legends of Tomorrow, kanaldan resmi 5. sezon onayını kopardı.

The CW kanalının dikkat çeken süper kahraman dizilerinden "Legends of Tomorrow"a resmi 5. sezon onayı çıktı!

LEGENDS OF TOMORROW'A YENİ SEZON ONAYI ÇIKTI!

Dizinin yeni sezon bölümleri 2019/20 yayın sezonunda izleyiciyle buluşacak.

19-03/04/lot-dizisi.png

LEGENDS OF TOMORROW REYTİNGLERİ

Devam etmekte olan dördüncü sezonunda 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.31 reyting - 950,000 izleyici ortalamasıyla yola devam eden dizi; bir önceki sezonun ortalamalarına kıyasla sırasıyla %35 ve %37'lik oranlarda düşüş göstermiş durumda.

DC's Legends of Tomorrow'un oyuncu kadrosunda Brandon Routh, Caity Lotz, Dominic Purcell, Maisie Richardson-Sellers, Nick Zano, Tala Ashe, Ramona Young, Tom Wilson, Matt Ryan, Jes Macallan ve Courtney Ford gibi isimler yer alıyor.

19-03/04/legends-of-tomorrow.jpg

Dizinin yürütücü yapımcı kadrosu ise Chris Fedak, Sarah Schechter, Phil Klemmer, Keto Shimizu, Andrew Kreisberg, Marc Guggenheim ve Greg Berlanti'den oluşuyor.

Sezon ortası tatilinde olan Legends of Tomorrow, 01 Nisan 2019'da sezonun dokuzuncu bölümü "Lucha de Apuestas" ile ekranlara geri dönecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin