Arrow'da Oliver Queen, Talia Al Ghul işbirliği

Arrow'un yeni yayınlanan fragmanı her ne kadar Black Canary'nin etrafında dönse de bölümün tanıtım fotoğraflarında, Lexa Doig'i Talia al Ghul olarak görüyoruz.

Berfu Özlen
30 Ocak 2017 - 10:37
Yeni Bölüm

Talia al Ghul ile karşılaşmamız geçen hafta yayınlanan bölümde, Talia'nın Oliver'ı Rusya'daki sıkıntılı bir durumdan kurtarması ile olmuştu. Bu hafta yayınlanacak olan bölümde ise, Talia, Constantin Kovar avında Oliver'a yardım edecek. Peki gerçekten Ra's'ın kızına güvenilebilir mi?

Talia'nın geleceği ne?

Talia karakterinin Arrow'a katılması ile alakalı, yapımcı Wendy Mericle, "Bir araya getirdiğimiz çok başarılı bir hikayemiz var. Bu hikayenin Talia'yı nerelere götürebileceği konusunda çok heyecanlıyım" dedi ve ekledi, "Talia'nın hikayesi büyük ölçüde Oliver'ın Rusya'daki geçmişine ve Prometheus'un kim olduğuna bağlı. Bu konuda da Talia kilit bir isim olacak.

Gelecek bölümde neler olacak?

Gelecek bölümde, Oliver, Kovar avında Talia al Ghul'dan süpriz bir yardım eli alır. Bu yardımının karşılığında Talia Oliver'dan öyle bir talepte bulunur ki, Oliver arada kalır. Bu sırada Felicity, Diggle'ı serbest bırakmak adına NSA'yı hacklemeye çalışır ancak başarısız olduğu kadar bilinmeyen bir düşman da edinir. Curtis de bir yandan takımını Tina Boland isimli bir kötü karakter hakkında uyarır. Bölüm Speed Weed ve Sarah Tarkoff tarafından yazılıp, yönetildi.

17-01/30/ar511b_0199b.jpg

17-01/30/ar511a_0279b.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin