Ashley Garcia: Genius in Love 2. sezon olacak mı?

Netflix "Ashley Garcia: Genius in Love" dizisinin geleceği için kararını verdi. Ashley Garcia: Genius in Love 2. sezon olmayacak! Detaylar...

Netflix'ten bir iptal haberi geldi ve "Ashley Garcia: Genius in Love"ın sona erdiği duyuruldu.

ASHLEY GARCIA: GENIUS IN LOVE İPTAL EDİLDİ!

The Expanding Universe of Ashley Garcia ismiyle de bilinen yetişkinliğe geçiş komedisi türündeki Ashley Garcia: Genius in Love (Ashley Garcia: Dâhi ve Âşık) ilk sezonun ilk kısmıyla 17 Şubat 2020'de, sezonun ikinci kısım bölümleriyle 20 Temmuz 2020 Pazartesi izleyiciyle buluşmuştu.

20-09/08/ashley-garcia-izle.jpeg

ASHLEY GARCIA: GENIUS IN LOVE ÖZEL BİR BÖLÜMLE GERİ DÖNECEK!

Dizi, her ne kadar iptal edilmiş olsa da salgın öncesi çekilen Noel özel bölümü önümüzdeki Aralık ayı içinde yayınlanacak.

Hikayenin finali olma niteliğini taşımayan ilgili bölüm kendi içinde ayrı bir hikayeye sahip olacak.

"ASHLEY GARCIA: GENIUS IN LOVE" KONU VE KADRO BİLGİLERİ

15 yaşındaki Ashley Garcia'nın yaşamında yeni bir sayfa açıp robot mühendisliği alanında kariyer yapmak amacıyla ülkenin öbür ucuna taşındıktan sonra modern gençliğin büyük bilinmezlerinin içinde kendisini bulması konu edinen Ashley Garcia: Dâhi ve Âşık'ın başrollerini Paulina Chávez (Ashley Garcia) ve Jencarlos Canela (Victor) paylaşırken oyuncu kadrosunda bu isimlere Conor Husting (Tad), Bella Podaras (Brooke) ve Reed Horstmann (Stick Goldstein) eşlik ediyorlar.

Mario Lopez, Haley Pullos ve Chelsea Kane ise sezon boyunca tekrar eden rollerle hikayede görünen diğer isimler.

20-09/08/ashley-garcia-foto.jpg

Mario Lopez ve Seth Kurland ikilisinin yaratıcılığını üstlendikleri yapımın yürütücü yapımcı kadrosunda bu isimlere David Kendall ve Mark Schulman eşlik ediyorlar.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin