Doc Martin 10. sezonuyla final yapıyor! Final sezonu ne zaman?

Ekranların uzun ömürlü dizilerinden Doc Martin yolun sonuna geliyor! 10. sezonuyla final yapacak diziyle ilgili son gelişmeler...

ITV ekranlarının uzun soluklu medikal komedi dizisi "Doc Martin" sona yaklaşıyor!

DOC MARTIN VEDAYA HAZIRLANIYOR!

Kariyerinde başarılı bir doktor olma yolunda ilerlerken kan fobisi olduğu ortaya çıkan Dr. Martin Ellingham'ın komik maceralarını izlediğimiz 'Doc Martin'in bir sonraki sezonu yani 10. sezonu final sezonu olacak.

DOC MARTIN FİNAL SEZONU DETAYLARI

ABD'de Acorn TV'de yayınlanan yapımın final sezonunun ne zaman başlayacağı şimdilik belirsiz.

Sezonun çekimlerine 2021 yılı içinde başlanacağı belirtiliyor. Her şey yolunda giderse yeni bölümlerin yayın tarihinin 2021 sonlarından itibaren olması bekleniyor.

Başroldeki Martin Clunes dışında oyuncu kadrosunda Caroline Catz (Louisa Ellingham), Dame Eileen Atkins (Ruth Ellingham), Ian McNeice (Bert Large), Joe Absolom (Al Large), John Marquez (Joe Penhale), Jessica Ransom (Morwenna Newcross) ve Selina Cadell (Mrs Tishell) gibi isimler yer almaya devam edecekler.

20-09/07/doc-martin.png

Martin Clunes ve yapımcı karısı Philippa Braithwaite konu ile ilgili şu açıklamayı yaptılar: "Doc Martin'in dokuz sezonunu çok severek yaptık. 2004'te diziyi yayınladığımızda, sadık izleyicilerimizin huysuz Doc'u getireceği yeri hayal edemezdik. Dizinin hem Birleşik Krallık'ta hem dünya çapında fanatik hayranları var ve Doc Martin'i her seferinde reytinglerde zirveye çıkarmaları bizi heyecanlandırıyor. Ancak, 16 yılın ardından artık Portwenn'e veda etme zamanının geldiğini hissediyoruz. 10. ve son sezonu 2021'de çekeceğiz ve çekimler için Cornwall'a dönmeyi dört gözle bekliyoruz."

20-09/07/doc-martin-dizi.jpg

ITV Drama Başkanı Polly Hill ise yaptığı açıklamada "Martin ve Philippa ile Doc Martin'de yer alan herkese teşekkür etmek istiyorum, çünkü uzun yıllardır izleyicileri memnun eden parlak, harika yapılmış bir dizi. 10. sezonu da yapacağımız için mutluyum, aynı zamanda son olacağı için üzgünüm ancak ekibin diziyi sona erdirme kararlarına saygı duyuyorum" ifadelerini kullandı.

Dominic Minghella'nın yaratıcısı olduğu Doc Martin 2004 yılından günümüze kadar ekranlarda yer almakta. Buffalo Pictures yapımcılığındaki dizinin yürütücü yapımcılığını ise Mark Crowdy üstleniyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin