Ashley Garcia: Genius in Love final bölümü yayınlandı!

Yetişkinliğe geçiş komedisi türündeki dizi Ashley Garcia: Genius in Love (Ashley Garcia: Dâhi ve Âşık) final bölümüyle vedasını gerçekleştiriyor!

Yılın en güzel zamanı geldi çattı! Ta ki Noel arifesinde Ashley pek de neşeli olmayan bir geleceğe dair vizyonlar görene kadar...

ASHLEY GARCIA: DAHİ VE AŞIK FİNAL BÖLÜMÜYLE NETFLIX'TE!

Yetişkinliğe geçiş komedisi türündeki dizi "Ashley Garcia: Genius in Love (Ashley Garcia: Dâhi ve Âşık)" final bölümüyle vedasını gerçekleştiriyor!

Geçtiğimiz aylarda yapılan duyuru ile dizinin devam etmeyeceği yani iptali açıklanmış ancak salgın öncesi çekilen Noel özel bölümünün Aralık ayı içinde yayınlanacağı açıklanmıştı.

20-12/09/ashley-garcia.jpg

Söz konusu "Noel'i Birlikte Kutlamanın Gerçek Anlamı (The True Meaning of Christmas Togetherness Funtime)" isimli bölüm 09 Aralık 2020 Çarşamba günü itibarıyla Netflix kütüphanesine eklendi.

Dizinin final bölümünün hikayesinde izleyiciler bir Noel buluşmasına tanıklık ederlerken; Ashley'in kafasını çarpıp Tío Victor, Tad, Stick ve Brooke ile yakın geleceğine kısa bir süre tanık olmasıyla buluşma tuhaf bir hal alır.

20-12/09/ashley-garcia-izle.jpg

Molly Haldeman & Camilla Rubis ikilisinin senaryosunu kaleme aldığı bölümün yönetmenliğini ise David Kendall üstleniyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin