Aşk 101 dizisi daha başlamadan sosyal medyadan tepki gördü!

Netflix'in yeni dizisi Aşk 101'in geri sayımı başlamışken büyük tepkilerin odağı oldu.


10 Nisan 2020 - 12:47
Gündem

Başarılı ve sevilen isimlerden oluşan oyuncu kadrosunda: Kubilay Aka (Kerem), Mert Yazıcıoğlu (Sinan), Alina Boz (Eda), Selahattin Paşalı (Osman), İpek Filiz Yazıcı (Işık), Pınar Deniz (Burcu) ve Kaan Urgancıoğlu’nun (Kemal)yer aldığı Aşk 101 dizisi çok yakında Netflix'te yayında olacak. 

24 Nisan'da Netflix'te yayınlanacak olan yeni dizi Aşk 101 (Love101) daha başlamadan tepkilere neden oldu. Sahte bir hesap üzerinden, oyuncu Selahattin Paşalı'nın canlandırdığı Osman karakterinin eşcinsel olduğu yalanını söylemesi ile eleştiriler başladı.

Çok sayıda twitter kullancısı da bub trol hesaba inanarak içlerindeki homofobiği ortaya çıkardı ve #netflixadamol etiketi ile paylaşımlar yaptı. Karakterin gay olduğunun düşünülmesi ile birçok kişi tepki gösterirken bazı kişiler de Netflix üyeliklerinin iptal edilmesini istediklerini yazdılar. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin