Aşk 101'in resmi fragmanı yayınlandı!

Netflix'in yeni dizisi Aşk 101'in resmi fragmanı yayınlandı.

Merve Mutlu
06 Nisan 2020 - 14:38
Gündem

Hakan: Muhafız ve Atiye'nin ardından Netflix'in yeni yerli dizisi Aşk 101'in (Love 101) resmi fragmanı yayınlandı. Uzun zamandır merakla yayınlanması beklenen dizi 24 Nisan'da izleyici karşısına çıkacak. 

20-04/06/ask-101.png

Çok sevdikleri öğretmenlerinin okuldan ayrılmaması için okula yeni gelen basketbol koçlarına aşık etmeye çalışan bir grup liseli öğrencinin bu yolda aşkla tanışma macerasını anlatan heyecan dolu hikaye, bir gençlik dizisi olarak yayınlanmayı bekliyor. 

Aşk 101'in resmi fragmanı yayınlandı:

24 Nisan'da Netflix'te yayınlanacak olan Aşk 101 dizisi, "Herkese ve her şeye rağmen kendin olmaya çalıştığın zamanlardan bir hikaye" tanımı ile yola çıktı. Meriç Acemi'nin yazdığı,  Ahmet Katıksız'ın yönettiği dizi ilk sezon hazırlıklarını bir süre önce tamamlanmıştı. İkinci sezon için de onay alan dizinin çekilmerine Haziran ayında başlanması planlandı. 

20-04/06/ask-101.jpg

Kubilay Aka (Kerem), Mert Yazıcıoğlu (Sinan), Alina Boz (Eda), Selahattin Paşalı (Osman), İpek Filiz Yazıcı (Işık), Pınar Deniz (Burcu) ve Kaan Urgancıoğlu’nun (Kemal) rol aldığı Aşk 101'i sakın kaçırmayın!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin