Briarpatch 1. sezon 9. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Jake ve Allegra zor koşullar altında ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışırlar! Rosario Dawson'un başrolünde yer aldığı Briarpatch'ın yeni bölümünde neler olacak? Briarpatch 1. sezon 9. bölüm detayları...

Andy Greenwald'ın yaratıcısı olduğu; Daredevil, Luke Cage gibi dizilerde izlediğimiz Rosario Dawson'un başrolünde yer aldığı USA Network dizisi "Briarpatch" geçtiğimiz hafta "Most Likely to Succeed" isimli bölümle ekranlara geldi.

BRIARPATCH 1. SEZON 8. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Briarpatch'ın hikayesi; kız kardeşinin arabasına konulan bombanın patlaması sonucunda öldürülmesi üzerine Teksas'taki evine geri dönen yetenekli ve hırslı bir araştırmacının aksiyon ve tehlike dolu serüvenine odaklanıyor.

Yayınlanan son bölümde; Allegra'nın yeni bir planı vardır. Bu esnada düşünmeden hareket eden Jake bunun sonuçlarına katlanmak zorunda kalır. Felicity'nin ölümü hakkındaki gerçekler ise ortaya çıkar.

BRIARPATCH 1. SEZON 8. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Dizi, Jessica Lowrey'in yönetmenliğini üstlendiği sezonun sekizinci bölümü ile izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.13 reyting oranı ve 0.438 milyon izleyici rakamlarını elde ederek bir önceki bölümüne benzer bir ekran performansı sergiledi.

Briarpatch'ın ilk sezonu 10 bölümden oluşuyor. Sezon finali bölümü 13 Nisan'da yayınlanacak.

20-04/06/briarpatch-1x09-foto5.jpg

BRIARPATCH 1. SEZON 9. BÖLÜM NE ZAMAN?

Briarpatch; Arkasha Stevenson'un (Legion, Channel Zero) yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun dokuzuncu bölümü "Game Theory and Mescaline" ile 06 Nisan 2020 Pazartesi akşamı USA Network ekranlarında olacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

20-04/06/briarpatch-1x09-foto8.jpg

BRIARPATCH 1. SEZON 9. BÖLÜM KONUSU

Jake ve Allegra zor koşullar altında ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışırlar. Bu arada senatör bir toplantı gerçekleştirir.

Oyuncu Kadrosu: Rosario Dawson (Allegra Dill), Jay R. Ferguson (Jake Spivey), Brian Geraghty (Gene Colder), Edi Gathegi (A.D. Singe)

"Briarpatch" (USA Network) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin