Özge Gürel ve Can Yaman'ın yeni dizisi Bay Yanlış'ın hazırlıkları devam ediyor!

Ekranların sevilen ikilisi yeni projede bir araya geliyor.

Merve Mutlu
07 Nisan 2020 - 10:02
Gündem

Gold Film ile uzun süreli anlaşması olan Can Yaman ile sevilen oyuncu Özge Gürel, Gold Film tarafından hazırlanan Bay Yanlış dizisinin başrolünde bir araya geliyor. Daha önce Dolunay dizisinde de bir araya gelen ikilinin yeni dizisinin hazırlıkları devam ediyor. 

20-04/07/zge-gurel-can-yaman.jpg

Aslı Zengin tarafından kaleme alınacak olan yeni dizi projesinin hazırlıkları koronavirüs salgını nedeniyle internet ortamına geçiş yaptı. Oyuncu görüşmeleri de internetten yapılan dizinin yönetmeni de Ufak Tefek Cinayetler dizisinde dikkat çeken genç kuşağın başarılı isimlerinden Deniz Yorulmazer oldu. Yazlık bir dizi olan Bay Yanlış'ın çekimlerinin başlangıç tarihi de Mayıs olarak belirlendi ancak salgının devam etme durumuna göre değişiklik gösterebilir. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin