Aşk Ağlatır Rüzgar (Yağız Can Konyalı) kimdir? Daha önce nerede oynadı?

Show TV'nin yeni dizisi Aşk Ağlatır'ın oyuncuları da hikayesi kadar ilgi çekiyor. Aşk Ağlatır Rüzgar kimdir? Gerçek adı nedir?

Merve Mutlu
06 Eylül 2019 - 15:58
Yeni Bölüm

Show TV'nin yeni dizisi Aşk Ağlatır'ın oyuncuları da hikayesi kadar ilgi çekiyor. Aşk Ağlatır Rüzgar kimdir? Gerçek adı nedir? Tüm soruların cevaplarını sizler için hazırladık.

Aşk Ağlatır Rüzgar kimdir?

19-09/06/yagiz-can.png

22 yaşındaki Rüzgar oldukça cool ve yakışıklı bir çocuk. Ada'nın çalıştığı yerin de sahibinin oğlu. Vizdansız ve sorumsuz görünse de oldukça ince ve hassas biri. İyi niyetli ve yardımsever olan Rüzgar İstanbul'a taşındıktan sonra aile zenginliğini oldukça kullansa da özünü kaybetmedi ve çalışmaktan hiç gocunmadı. En büyük zaafı ise babası.. 

Aşk Ağlatır dizisinde Rüzgar Özben karakterini Yağız Can Konyalı canlandırmaktadır. 

Yağız Can Konyalı kimdir?

19-09/06/yagiz-can-konyali.jpg

1991 yılında dünyaya gelen Yağız Can Konyalı İstanbul doğumludur.

Bugüne kadar Kor isimli kısa film, Mahalle Aşkına ve The Team sinema filmleri ile İlk Aşk, Takım, Öyle Bir Geçer Zaman ki ve Adı Mutluluk dizilerinde rol almıştır. Ayrıca Bosch markasının reklam filminde oynamıştır. Altın Portakal ödülüne sahip oyunculardandır. Sevgilisi yoktur.

2017 yılında ise Fox Tv ekranlarında yayınlanan Bizim Hikaye dizisi oyuncu kadrosuna dahil olmuş dizide Rahmet karakterini canlandırmıştır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin