Aşk-ı Memnu'nun Hilmi Önal'ı Recep Aktuğ hayatını kaybetti...

Ekranların sevilen oyuncusu hayatını kaybetti.

Merve Mutlu
14 Ocak 2020 - 11:25
Gündem

Başrollerini Beren Saat, Selçuk Yöntem ve Kıvanç Tatlıtuğ'un üstlendiği Aşk -ı Memnu dizisinde canlandırdığı Hilmi Önal karakteri ile adını duyuran ve şu ana kadar şarkıcılıktan muhabirliğe organizatörlükten pazarlamacılığa birçok alanda çalışan ünlü isim Recep Aktuğ hayatını kaybetti..

20-01/14/recep-aktug-kimdir.jpg

Özellikle Aşk - ı Memnu fanlarının yakından tanıtığı, sanat dünyasında çok ayrı bir yere sahip olan Aktuğ, uzun zamandır KOAH tedavisi görüyordu. Geçtiğimiz aylarda hastaneye kaldırılan ve KOAH teşhisi konan ünlü ismin sosyal medya hesabından bugün "Recep Aktuğ vefat etmiştir....Tüm sevenlerinin başı sağ olsun...." mesajı paylaşıldı.

20-01/14/recep-aktug.png

Recep Aktuğ kimdir?

13 Mayıs 1954 doğumlu olan Recep Aktuğ, İzmir'lidir. 1973 yılında Anadolu Pop tarzında müzik yaptığı Gelenek adlı bir grubu vardı. Siyasal Bilgiler'de dört sene okuduktan sonra TM Devlet Konservatuvarı'na kaydoldu ve eğitimi süresince pazarlamacılık, grafikerlik gibi işlerde çalıştı.  Hürriyet Magazin bölümü Hafta Sonu Gazetesi'nde muhabir olarak çalışan Aktuğ,  Şat Yapım'da organizasyon bölümüne girdi.  Arı Yapım adlı bir şirket kurdu. Şirketin ilk sanatçısı Sezen Aksu, ilk ürünü de Kaybolan Yıllar'dı. Birçok bestesi ve şarkı sözü çeşitli sanatçılar tarafından seslendirilen Aktuğ; birçok reklam filminde ve dizide de rol aldı. Aşk - ı Memnu dizisinde canlandırdığı Hilmi Önal karakteri ise bilinirliğini artırdı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin