Serhat Kılıç ve Serkan Keskin de İlker Kaleli'nin Öğretmen dizisinde!

İlker Kaleli'nin yeni dizisi Öğretmen'in kadrosuna yeni isimler katılıyor.

Merve Mutlu
14 Ocak 2020 - 11:05
Gündem

Başrolünde çğretmen karakteri ile İlker Kaleli'nin yer alacağı Öğretmen dizisinin kadrosuna yeni isimler katılmaya devam ediyor. 

20-01/14/ilker-kallei.png

Kanal D ekranlarında yayınlanan Poyraz Karayel dizisinde canlandırdığı Poyraz karakteri ile tanınırlığı artan ve çok sevilen Kaleli, son olarak BBC – Netflix ortak yapımı The Serpent’in kadrosunda yer aldı ve hippi bir karakteri canlandırdı. Birçok proje ile adı geçen İlker Kaleli kesin kararını Öğretmen dizisinden yana kullandı ve imzayı attı. En son Avlu dizisinde rol alan Ceren Moray ve son olarak Kardeş Çocukları dizisinde karşımıza çıkan Afra Saraçoğlu'nun da rol alacağı kesinleşen dizinin kadrosuna yeni isimler dahil oldu. 

Serhat Kılıç ve Serkan Keskin Öğretmen dizisinde!

20-01/14/serhat-kilic-ve-serkan-keskin-1578988664.jpg

Fatih Aksoy'un, Fox ekranları için hazırladığı ve Mr. Hiiragi's Homeroom adlı diziden uyarlanacağı söylenen Öğretmen dizisinin cast çalışmaları devam ederken, kadroda yer alan 2 isim daha belli oldu. Serkan Keskin ve Serhat Kılıç Öğretmen dizisinin kadrosunda yer alacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin