Aşk-ı Memnu'nun ünlü oyuncusu artık evinden çıkamıyor!

Türkiye'nin fenomen haline gelen dizisi Aşk-ı Memnu'da Hilmi karakterini canlandıran ünlü oyuncu evinden bile çıkamıyor...

Merve Mutlu
22 Ocak 2019 - 14:29
Magazin

Yayınlandığı 2008 yılında izlenme yüzdesinin büyük bir kısmını elinde tutan ve yıllar geçmesine rağmen unutulmayan, Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Selçuk Yöntem ve Hazal Kaya gibi güçlü oyuncuları kadrosunda ağırlayan Aşk-ı Memnu dizisinde, Hilmi karakterini canlandıran Recep Aktuğ evinden bile çıkamıyor. 

Fenomen haline gelen Aşk-ı Memnu'nun Hilmi adlı kötü karakterine hayat veren Recep Aktuğ, duyurduğu kötü haberler nedeni ile magazin camiasında ‘Felaket Tellalı’ olarak ünlenen ses sanatçısı Onur Akay'ın duyurduğuna göre: sağlık sorunları yaşıyor ve evinden dışarıya dahi çıkamıyor. 

19-01/22/recep-aktug.jpg

Daha önce de hastaneye yatırıldığı bilgisini paylaşan Onur Akay, “Omurunda kırık tespit edilen ve omuru çimentoyla tutturulan değerli sanatçımız Recep Aktuğ, şu anda evden çıkamaz durumda ve yer alacağı projelere maalesef katılamıyor. Selçuk Ural ve Faruk Tınaz başta olmak üzere, sanatçı dostları Recep Aktuğ’a saygı gecesi düzenledi. Çok sayıda sanatçının katılacağı gece, 22 Ocak 2019 Salı bugün yapılacak. Aktuğ, doktorları izin vermediğinden geceye katılamayacak ama canlı olarak internet üzerinden bağlanacak. Değerli sanatçımıza destek olmak isteyenler için yapılacak gecenin bilgilerini, bugün Instagram adresimden paylaşacağım.” ifadelerini kullanarak Recep Aktuğ hakkında bilgi verdi. 

En son 2011 yılında TRT1 ekranlarında yayınlanan Mavi Kelebekler adlı dizide ekranlarda görülen Recep Aktuğ'un sağlık durumunun akıbeti ise bilinmiyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin