Kardeş Çocukları dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanan Nur Fettahoğlu'ndan romantik jest!

Şimdilerde Kardeş Çocukları dizisiyle izleyici karşısına çıkacak olan Nur Fettahoğlu eşine çok romantik bir jest yaptı. İşte detaylar...

Merve Mutlu
22 Ocak 2019 - 14:58
Magazin

Şimdiye kadar birbirinden başarılı projelerde yer alan Nur Fettahoğlu, şimdilerde Kardeş Çocukları adlı dizi ile yeniden izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Daha önce Aşk-ı Memnu ve Muhteşem Yüzyıl gibi fenomenleşen yapımlarda kendisine yer bulan ve adından söz ettiren Fettahoğlu, Ayça Bingöl, Mehmet Aslantuğ gibi başarılı isimlerde Kardeş Çocukları adlı dizi projesinde buluştu.

19-01/22/nur-fett.png

Başarılı ve güzel oyuncu, sosyal medya hesabından eşi Levent Veziroğlu ile bir fotoğraflarını paylaşarak, 

“An”larım vardı benim ; durduğum ,sustuğum , haykırdığım , dinlemediğim , dikine gittiğim , bağırdığım , sevdiğim , okşadığım , şımardığım , yok saydığım , duymadığım eleştirdiğim ... güvensizliklerim vardı benim, ait hissetmeyişlerimin getirdiği isyanlarım !!!!!! tüm kavgalarıma seninle cevap buldum ,ben seninle dindim ... kendimi buldum ,sakinliğine huzuruna ... @leventveziroglu" notunu yazdı. 

Nur Fettahoğlu'nun yaptığı bu romantik paylaşım, takipçileri tarafından da oldukça beğenildi. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin