Çukur dizisinden Öykü Arin'e destek çağrısı!

Çukur dizisi ekranlara dönerken güzel bir sosyal sorumluluk projesini de beraber getirerek "Öykü Arin'e umut ol!" dedi.

Merve Mutlu
22 Ocak 2019 - 15:10
Yeni Bölüm

Ay Yapım imzası ile show ekranlarında yayınlanan ve fenomen haline gelen Çukur dizisi, uzun süren aranın ardından izleyiciyle buluştu. Başrollerini Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Ercan Kesal gibi isimlerin paylaştığı Çukur dizisi, ayağının tozuyla "Öykü'ye umut ol!" mesajı vermeyi de ihmal etmedi!

Çukur dizisinin oyuncuları ve kamera arkası ekibi, kan vererek Öykü Arin ve onun gibi kök hücre nakli bekleyen pek çok hasta için umut oldu. Üstlendiği sosyal sorumluluk projeleriyle de en çok konuşulan dizi olan ‘Çukur’, geçtiğimiz günlerde Kızılay’ın gezici ekibini ağırladı.

19-01/22/perihan-savas.png

Dizinin oyuncularından Dilan Çiçek Deniz; “İlik nakli bekleyen herkese can vermek ister misiniz? Öykü Arin ve herkese umut olabilmek bizim elimizde” sözleriyle kan bağışına dikkat çekerken Cem Uslu, “Öykü Arin ve onun nezdinde bütün çocuklar ve onların aileleri için lütfen kan bağışçısı olun.” diyerek, Necip Memili ise “Kan bağışlayın, kök hücre bağışçısı olun” şeklinde mesajını iletti. Ercan Kesal, “Kan verin, donör olun”, dizinin Sultan’ı Perihan Savaş, “Bağış insanı sevmekle başlar. Eğer insanları seviyorsanız siz de kanınızı bağışlayın, küçücük bir çocuğun hayatını kurtarın” sözleriyle herkesi bağışçı olmaya çağırdı. “Kan bağışı hayat kurtarır” diyen Mustafa Kırantepe’ye ek olarak Kadir Çermik, “Umut olmak bizim elimizde”, Uğur Yıldıran ise “Bizim bizden başka kimsemiz yok. Kan bağışlayın ve hayat kurtarın” şeklinde kan bağışının önemine vurgu yaptı.

19-01/22/ukur-1548159610.png

Ayrıca Çukur dizisinin dün akşam yayınlanan son bölümünde, Çukur mahallesinin sokaklarında duvarlarda da aynı sloganları yazarak farkındalık yaratmaya devam ettiler. Çukur'daki sahnede duvar yazısında "Öykü Arin'e umut ol! Kök hücre bağışı hayat kurtarır." yazısı dikkat çekti. 

19-01/22/kkr.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin