Berrak Tüzünataç sosyal medya detoksuna girdi, sözcülüğü Özge Özpirinççi yaptı!

Güzel oyuncu Berrak Tüzünataç sosyal medya hesaplarını kapattı, duyurusunu da Özge Özpirinççi yaptı. İşte detaylar..

Merve Mutlu
22 Ocak 2019 - 15:48
Magazin

Son olarak, internet ortamında yayınlanan dizisinde tutkulu bir gazeteciyi canlandıran Berrak Tüzünataç, bütün sosyal medya hesaplarını kapatarak sosyal medya detoksuna girdi. Herhangi bir hesabı bulunmayan Tüzünataç'ın duyurusunu ve hakkında çıkan haberlere cevabını ise, Kadın dizisinin başarılı oyuncusu Özge Özpirinççi'nin sosyal medya hesabı üzerinden yaptı. 

19-01/22/berrak.png

Berrak Tüzünataç, oyuncu arkadaşı Özge Özpirinççi'nin twitter hesabından "Arkadaslar selam ben Berrak Tuzunataç, sosyal medya detoxundayim. Ama magazin basininin benle ilgili herhangi bir detoxu olmadigi icin... Ozge’miz bana hesabini acti, ulusa buradan seslenecegim. Anliyorum ozel hayatimla ilgili bir hareket bekleniyor, fakat aradiginiz iliskiye su anda ulasilamiyor. Lutfen ozel hayatimla ilgili cikan haberlere itibar etmeyiniz, zira gercek degiller. Sevgiler" notunu paylaşarak içinde olduğu durumu takipçilerine duyurdu.

Son günlerde hakkında çıkan Alp Özcan ile beraber olduğu ve şu anda Özcan ile Bodrum'da tatilde oldukları iddialarını yalanlayan Berrak Tüzünataç'ın şu anda aktif hiçbir sosyal medya hesabı bulunmuyor. 

19-01/22/zge-1548161649.png

Oyuncu Özge Özpirinççi, daha sonra bu twitleri ekran görüntüsü olarak Instagram hesabında paylaşarak arkadaşı Berrak Tüzünataç'ın talebini yerine getirmiş oldu. Berrak Tüzünataç'ın bu sosyal medya detoksunun ise ne kadar daha süreceği bilinmiyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin