Evrim Akın Güldür Güldür Show ekibine katıldı!

Televizyon ekranlarının sevilen ismi Evrim Akın Güldür Güldür Show kadrosuna katıldı!

Nurşah
23 Ocak 2019 - 09:17
Magazin

Başarılı oyuncu ve sunucu Evrim Akın uzun süren bir aradan sonra izleyicisi ile buluşmaya hazırlanıyor! Sevilen isim Show Tv ekranlarının ilgiyle takip edilen eğlence programı Güldür Güldür Show ekibine dahil oldu...

19-01/23/evrim-akin-guldur-guldur.jpg 

Evrim Akın Güldür Güldür Show'da!

Birsen Altuntaş'ın paylaştığı habere göre; Avrupa Yakası ve Bez Bebek dizileri ile ekranlarda gördüğümüz, ardından çeşitli programlarda sunuculuk yapan 39 yaşındaki sempatik oyuncu Evrim Akın Güldür Güldür Show kadrosuna dahil oldu... Bir süredir televizyon ekranlarında görünmeyen sevilen isim Güldür Güldür Show'da izleyicilere eğlenceli sahneler izletecek!

Emre Altuğ, Açelya Topaloğlu, Sinan Çalışkanoğlu gibi isimlerin ardından Evrim Akın'ın da dahil olduğu televizyon ekranlarının eğlence dolu programı Güldür Güldür Show çok yakında izleyici karşısında olacak. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin