Kadın dizisinde ölen Yeliz oldu! Ayça Erturan Kadın dizisinden ayrıldı...

Fox ekranlarının sevilen dizisi Kadın'ın merakla beklenen bölümüyle kim öldü sorusu cevap buldu. Kadın dizisinde ölen Yeliz çıktı...

Merve Mutlu
23 Ocak 2019 - 09:23
Yeni Bölüm

Başrollerinde Özge Özpirinççi ve Caner Cindoruk'un yer aldığı, Bennu Yıldırımlar, Seray Kaya gibi başarılı isimlerin de eşlik ettiği, Fox ekranlarının sevilen dizisi Kadın'ın merakla beklenen bölümü nihayet dün akşam yayınlandı. 

Kadın dizisi son bölümde, "kadın öldü" denmesinin ardından gözler diziye çevrilmiş, kimin öldüğü büyük merak konusu olmuştu.

19-01/23/kadin.jpg

Kadın dizisi 45. bölümde neler olmuştu?

Kadın dizisi 45. bölümde, Bahar ve çocukları korumak isteyen Sarp eve gelmiş, Bahar'ı ve çocukları dışarı çıkarmıştı. Onlar apartmanda saklanırken Nezir'in adamları da evlerindeydi. Onlar kurtulmayı başardı ama evde biri vuruldu. Arif'in şaşkın bakışları arasında yaşanan bunca olaydan sonra vurulanın kim olduğu görülmemişti. 

Kadın dizisi son bölümde kim öldü?

Bahar, Sarp ve çocuklar evden son sürat kaçarken, Bahar evdekileri merak etti ve Sarp'tan haber almasını istedi. Sarp, komşularından birinin öldüğünü öğrendi ama bunu Bahar'a söylemedi. Silah sesi gelen evden sırasıyla Ceyda ve Hatice'nin çıkmasıyla ölenin Yeliz olduğu ortaya çıktı. 

19-01/23/yelizz.jpg

Yeliz, evde Nezir'in adamları varken kargaşa anında silahın patlaması ile, erkek şiddetine kurban giderek hayatını kaybetti. Yeliz'in hayatını kaybetmesi en çok Ceyda'yı etkilerken, Bahar'ın bundan haberi olmadı. Bahar ise o sırada, bir başkasıyla evli olan kocası ve çocuklarıyla olduğu evde çocuklarını üzmeden Sarp'tan uzak kalmaya çalışıyordu. 

Doruk ve Nisan'ın mutluluklarını bozmamak için çabalarken bir yandan da ailesini ulaşmaya çalışan Bahar, evden şarj aleti bulmak için dışarı çıktığında eve Pırıl'ın gelmesi de heyecanı zirveye taşıdı.

19-01/23/piril.jpg

Yeliz'in ölümü herkesi üzerken, izleyicileri de oldukça şaşırttı. Yeliz'in hayatını kaybetmesiyle de başarılı oyuncu Ayça Erturan diziden ayrıldı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin