Şarkıcı Linet Avlu dizisine sesiyle konuk oluyor!

Star tv'nin sevilen dizisi Avlu, ünlü şarkıcı Linet'i sesiyle ağırlayacak..

Merve Mutlu
22 Ocak 2019 - 14:11
Yeni Bölüm

Başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse'nin yer aldığı, star ekranlarının sevilen ve ilgiyle izlenen dizisi Avlu, 3 haftalık dizi arasının ardından nihayet kaldığı yerden devam ediyor. 

Hapishane koşullarında yaşamaya ve ayakta kalmaya çalışan ve birbirinden farklı acı ve mücadele dolu yaşa hikayelerine sahip olan mahkum kadınları konu alan Avlu dizisi 27. bölümünde Fantezi müziğin güçlü ismi Linet'i de sesiyle ağırlayacak. 

19-01/22/avlu-dizis.png

Heyecanın ve dramın eksik olmadığı Avlu dizisinin yeni bölümünde, Fantezi müziğin sevilen ismi Linet, Aldırma Gönül isimli şarkısıyla hüzünlü anlar yaşatacak.

Star TV’de Nergis Kumbasar’ın "Nergis Zamanı" adlı programına konuk olan Linet, dizi için söylediği şarkıya yorumunu önce annesine dinlettiğini ve onun çok ağladığını belirtti. Avlu dizisinin yeni bölümünde sesiyle yer alacak olan Linet, Nergis Zamanı programında Aldırma Gönül şarkısını canlı yayında da söyledi.

19-01/22/linet.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin