Çarpışma'nın yeni bölümünde iki ayrı yönetmenin imzası olacak!

Çarpışma dizisinin yeni bölümünü iki farklı yönetmen yönetiyor. İşte detaylar..

Merve Mutlu
22 Ocak 2019 - 13:58
Yeni Bölüm

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk ve Onur Saylak'ın rol aldığı, show ekranlarının sevilen dizisi Çarpışma, 3 haftalık aranın ardından kaldığı yerden devam ediyor. 

Çarpışma dizisinin yeni bölümünde Kıvanç Tatlıtuğ'un canlandırdığı Kadir Adalı, yıllardır aradığı annesinin yaşadığını öğreniyor. Kadir ve Kerem’in, Yakup ve arkadaşlarıyla kıyasıya bir kavgaya tutuştukları, Kadir’in “Bizi çok kötü dövün, biz bütün acılarımızı unutalım. Iskalamayın, ıskalarsanız ben şu zamana kadar yaşadığım her şeyden sizi sorumlu tutarcasına, size öyle vuracağım!” sözleriyle meydan okuduğu sahnede ise heyecan yükseliyor.

19-01/22/arpisma.png

Kadir Adalı'nın kendi hayatına dair gerçeği öğreneceği, Zeynep'in kızı Aylin'le duygusal kavuşma anını, Adalı ve Kerem'in Yakup ve arkadaşlarına yaptığı meydan okuyan konuşmayı, Veli'nin Zeynep'e aşk ilanını ve o büyük çarpışmadan beri ilk kez 4 ana karakteri aynı masada göreceğimiz Çarpışma 7. bölümü ise iki yönetmen birlikte çekti. 

Ahmet Katıksız ve Ufuk Hakan Eren'in birlikte yönettikleri Çarpışma dizisinin yeni bölümünde heyecan zirveyi bulacak. 

Çarpışma dizisi, merakla beklenen yeni bölümüyle Perşembe akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin