Ege'nin Hamsisi'nde rol alan Utku Ateş Erkenci Kuş'un kadrosuna dahil oldu!

Genç oyuncu Utku Ateş, Erkenci Kuş dizisinin kadrosuna katıldı.

Merve Mutlu
22 Ocak 2019 - 12:46
Magazin

Son olarak TRT ekranlarının sevilen dizisi Ege'nin Hamsisi dizisinde boy gösteren genç oyuncu Utku Ateş, başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman'ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin kadrosuna dahil oldu. 

İlk olarak Poyraz Karayel dizisinde dikkatleri üzerine çeken, Çilek Kokusu, Hayat Sırları gibi dizilerde de rol alan Utku Ateş, Rehber Sinan olarak dahil olduğu Ege'nin Hamsisi dizisinin ardından Erkenci Kuş dizisiyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 

19-01/22/utku-atel.jpg

Utku Ateş, Gold Film imzalı Erkenci Kuş dizisinde dengeleri değiştirecek bir karakterle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. 

Utku Ateş kimdir?

19-01/22/utku-atel.png

Utku Ateş, 1990 yılında İstanbul’da doğmuştur. Eğitimini Bahçeşehir Üniversitesi Sinema ve Televizyon Bölümü’nde tamamladıktan sonra Craft Atölye Oyunculuk Eğitimi ve Akademi 35.5 Sahne Sanatları’nda Oyunculuk Eğitimi almıştır. 2014 yılında Kurt Seyit ve Şura dizisi ve Pek Yakında sinema filmi ile oyunculuğa adım atmış; daha sonra Poyraz Karayel, Çilek Kokusu ve Aile İşi dizilerinde rol almıştır. Star Tv’de yayınlanan; kadrosunda Ahmet Mümtaz Taylan, Devrim Yakut, Hazar Ergüçlü, Ekin Koç, Olgun Toker, Ecem Erkek, Gökçe Yanardağ gibi isimlerin yer aldığı Hayat Sırları dizisinin kadrosunda, Murat karakterini canlandırmıştır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin