Çukur'da Sena'nın sırrı ne? Ortalık yine karışıyor!

Show tv'nin sevilen dizisi Çukur'un 50. bölüm ön izlemesi yayınlandı. Ortalık yeniden karışacak gibi duruyor...

Merve Mutlu
22 Ocak 2019 - 11:15
Yeni Bölüm

Başrollerinde Erkan Kolçak Köstendil, Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Ercan Kesal ve Perihan Savaş gibi başarılı oyuncuların yer aldığı, show ekranlarının sevilen dizisi Çukur'un yeni yayınlanan ön izlemesi, izleyenleri şaşırttı. 

Yamaç'ın vurulmasıyla dengelerin alt üst olmaya başlamasının ardından, herkesin hastanede Yamaç için toplanması, başka bir sırrı daha ortaya çıkaracak gibi duruyor. 

19-01/22/yamac.png

Koçovalılar, Yamaç'ın paniği içerisindeyken, Yamaç'ın kardeşi Selim'in, Sena ile olan konuşması oldukça dikkat çekiyor.

"Ama ihanet etmek zor bir şey biliyor musun? Seni seven, sana güvenen insanları sırtından vurmak.. Ama yaparken korkuyorsun. Öfke ya da nefret.. Neyse, adına ne dersen de, öyle güçlü bir hal alıyor ki, korkunu görmez oluyorsun. Sonra bir an geliyor mesela, kardeşin bir gülümsüyor sana. Bu senin kaldırabileceğin bir yük değil hele ki Yamaç'ı bu kadar seviyorken ve aşıkken" diyen Selim'in ne demeye çalıştığını anlayamayan Sena, "Sen bir saattir kendi kendine ne konuşuyorsun ya? Ben şu an bunlarla uğraşamayacağım, senin derdin neyse canın istediğinde bana söylersin tamam mı? Ben şimdi Yamaç'ın yanına dönmek istiyorum." diyerek kalkıyor. 

19-01/22/senaaa.png

Ancak Selim’in konuşurken aslında Sena’yı sorguladığı ve ona bir şeyler ima etmeye çalıştığı sahnede, Selim’in “Gece apartmanın kapısında konuştuğun adam kimdi?” sorusuyla şoke olan Sena’nın ne tepki vereceği ise merakla bekleniyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin