Sarp Levendoğlu, Can Yaman ve Alina Boz basketbol sahasında kapıştı!

Tahincioğlu All-Star 2019 etkinliğinde ünlüler maç yaptı. Birçok ünlü isim de basketbol sahasında yerini aldı.

Merve Mutlu
22 Ocak 2019 - 11:01
Magazin

Tahincioğlu All-Star 2019 etkinliğinde ünlüler maç yaptı. Birçok ünlü isim de basketbol sahasında yerini aldı. O isimlerden bazıları da Can Yaman, Alina Boz ve Sarp Levendoğlu idi. 

19-01/22/can-yaman.png

Mavi takımda Alina Boz, Kıvanç Kasabalı, Büşra Pekin, Derya Şensoy, rakip kırmızı takımın oyuncuları ise Sarp Levendoğlu, Sedef Avcı ve Can Yaman’dı.

19-01/22/nluler.png

Erkenci Kuş dizisinde Demet Özdemir ile başrolü paylaşan ve son dönemde genç kızların sevgilisi haline gelen Can Yaman, hayranları tarafından aralıksız tezahüratla karşılandı. 10-10 beraberlikle biten maçın ardından da ünlü popçu Edis verdi.

Ünlülerin katılımıyla gerçekleştirilen bu basketbol müsabakasının geliriyle de ‘Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu’na bilgisayar alındı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin