Yasak Elma dizisinde Ender'in gerçek hayatı izleyenleri şok etti!

Fox ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma'da Ender^'in hayatı herkesi şaşırttı. İşte detaylar...

Merve Mutlu
22 Ocak 2019 - 10:54
Yeni Bölüm

Başrollerini Eda Ece, Talat Bulut ve Şevval Sam'ın paylaştığı, Fox ekranlarının sevilen dizisi olan Yasak Elma, heyecan dolu bölümleriyle ekranlara geri döndü. 

Hırsı, tutkuları ve oyunlarıyla kötü bir karakter olan Ender'in gerçek hayatı ise izleyenleri şaşkınlığa uğrattı. 

19-01/22/ender.png

Olduğu maddi konumu korumak için elinden geleni yapan, zengin kocasıyla mutsuz ama genç ve yakışıklı sevgilisiyle de düştüğü maddiyatı kabullenmeyerek kocasına komplo kuran Ender, Halit'in bu oyunları çözmesi ve Yıldız'ın da kendisine kazık atmasıyla maddi olarak çöküntüye uğramış ama yine de bu durumu kimseye belli etmemeye çalışmıştı. Kaybettiği ekonomik gücü yeniden elde etmek için büyük planlar kuran Ender, izleyenlerin nefret ettiği kötü bir karakterdi.

Bu kadar kötülüğü ve planı neden yaptığını anlayamadığımız Ender, Yasak Elma dizisinin son bölümünde, yine planları için evlendiği Alihan'a başına gelenleri anlattı.

19-01/22/yasak-elma.png

Halit’i bitirmek için Alihan ile evlenen Ender, oğlu Erim’in velayetini almak için Alihan’ın kendisine destek vereceğini öğrenince çok sevindi. Ancak Alihan’ın tek şartı, Ender ile ilgili gerçekleri bilmekti.

Ender, bu isteğe çok sinirlendi ve öyle bir yanıt verdi ki ekran başındaki izleyiciler de en az Alihan kadar şaşırdılar. 

Alihan şaşkınlığa uğrarken Ender, babasının tacizine uğradığını, sapık babasının kardeşine de aynısını yapmasın diye mücadele ettiğini, annesinin bile bile sustuğunu, evden kaçıp kardeşini okutmak için çabaladığını ve bu süreçte de başına pek çok olay geldiğini anlattı.

“Sana göre ben doğuştan ahlaksızım değil mi? Bazı şeyleri hayat benim başıma vura vura öğretti” diyen Ender, Alihan’ın onu eleştirip sürekli laf çarpmasına kızarak her şeyi bir bir anlattı.

Hayatta ayakta durabilmek için çok çabaladığını öfkeli bir şekilde Alihan’a haykıran Ender, “Ben bunları bilmiyordum” diyerek özür dilemeye çalışan Alihan’a “Bu da sana ders olsun. Kötü sandığın insanların acı hikayeleri olabileceğini de sakın unutma” diyerek evi terketti ve kardeşi Caner’in evine gitti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin