Aşk Laftan Anlamaz 31. bölümüyle final yapıyor

Başrollerini Hande Erçel ve Burak Deniz’in paylaştığı romantik komedi dizisi Aşk Laftan Anlamaz dizisi final yapacağını duyurdu.

Sibel Karagöl
13 Şubat 2017 - 20:09
İptal - Onay

Başrollerini Hande Erçel ve Burak Deniz’in paylaştığı romantik komedi dizisi Aşk Laftan Anlamaz dizisinden sevenlerini üzecek bir haber geldi. Bi Yapım imzalı Aşk Laftan Anlamaz'ın bu hafta yayınlanacak 31. bölümüyle final yapacağı duyuruldu.

17-02/13/laf.jpg

Oyuncu kadrosunda özellikle Güneşin Kızları dizisiyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Hande Erçel ve Küçük Yalancılar dizisi ile yıldızı parlayan Burak Deniz'in başrollerini paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda Özcan Tekdemir, Merve Çağıran, Oğuzhan Karbi, Tuğçe Karabacak, Demet Gül, Süleyman Felek, Betül Çobanoğlu, Cem Emüler, Evren Duyan, Sultan Köroğlu Kılıç, Gözde Kocaoğlu ve Nazan Diper gibi başarılı oyuncuların yer alıyordu.

17-02/13/laf2.jpg

Geçen haftalarda geniş oyuncu kadrosuna Çok Güzel Hareketler Bunlar programıyla yıldızı parlayan Bülent Emrah Parlak'ı dahil eden ekip, Hayat'ın abisi Cemil karakteriyle diziye yeni bir soluk getirmek istemişti. Ayrıca cumartesi günü yayınlanan dizi geçtiğimiz hafta pazar gününe alınmıştı, reyting savaşlarında yerini korumak için yapılmış bir hamle olan yayın günü değişimi bile Aşk Laftan Anlamaz'ın akibetini engelleyemedi. 

“Bu masal ancak ben ölürsem biter” sloganıyla yayınlanan Aşk Laftan Anlamaz dizisi ne yazık ki çetin reyting savaşlarıyla yayın hayatına veda ediyor.

17-02/13/la.jpg

Yönetmenliğini Müge Uğurlar'ın üstlendiği, senaryosunu ise Makbule Kosif, Eda Tezcan ve Kurtuluş Balekoğlu'nun yazdığı Aşk Laftan Anlamaz 19 Şubat Pazar akşamı yayınlanacak 31. bölümüyle izleyicisiyle son kez buluşacak.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin