Paramparça 91. bölüm fragmanında cenaze!

Geçen hafta yayınlanan heyecan dolu bölümünden sonra Paramparça 91. bölüm fragmanı yayınlandı.

Sibel Karagöl
13 Şubat 2017 - 21:00
Yeni Bölüm

Star TV ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi Paramparça 91. bölüm fragmanı yayınlandı.

Geçen hafta yayınlanan 90. bölümün final sahnesinde Cihan çok tehlikeli bir mafya olan Damir'i ailesinden uzak tutmak için Damir'in hisselerini satın almaya karar verir. Cihan, Cihan'ın avukatı ve Ozan, Damir'in hisselerini satın almaya geldiklerini düşünürken, Cihan son dakikada aldığı bir telefonla toplantıyı terk eder.  Cihan'ın avukatı ve Mithat'ın da bulunduğu toplantı mekanı Damir'in planıyla kurşun yağmuruna tutulur. Mithat ve Harun ve avukatın durumunun ne olduğu merak konusu olmuştu. 

17-02/13/haru.jpg

Paramparça 91. bölüm fragmanında ise bir cenaze var bu cenazenin kim olduğu kesinlik kazanmamışken, Harun ve Mithat'ın ambulans ve hastane sahnelerinden, durumlarının ağır olduğunu tahmin ediyoruz.

17-02/13/ka.Jpeg

Ozan'ın hayatını kurtarmak için kurşunların önüne atlayan Harun kaldırılıyor ve öz babasına yakınlık hissetmeye başlayan Ozan perişan haldedir. Harun'un vurulduğu haberiyle Dilara da üzüntüden kahrolur.

Paramparça 91. Bölüm Fragmanı

Paramparça heyecan dolu 91. bölümüyle bu akşam Star TV ekranlarında izleyenleriyle buluşacak!

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin