Hayat Bazen Tatlıdır 16. bölümde evlilik teklifi!

Pazar akşamlarının ilgiyle takip edilen dizisi Hayat Bazen Tatlıdır dizisinin dün akşam yayınlanan 16. bölümünde sürpriz evlilik teklifi herkesi şaşırttı.

Sibel Karagöl
13 Şubat 2017 - 21:30
Yeni Bölüm

Pazar akşamlarının ilgiyle takip edilen dizisi Hayat Bazen Tatlıdır'ın dün akşam yayınlanan 16. bölümünde heyecan dolu dakikalar yaşandı.

Cerrah ile aralarındaki arkadaşlığa farklı bir şans tanımak isteyen Hayat, daha önce bir kere evlilikten döndüğü ve güven sorunları olduğu için yeni bir ilişkiye başlama konusunda büyük ikilemde kalıyor ama dillere destan evlilik teklifi ise ekranlara bomba gibi düştü.

Burak Gözde’nin internete düşen videosunu görünce Gözde’ye tepkisi sert oldu. Burak'ın sert tepkileri sadece Gözde'ye değil tüm sınıfa da döndü. Saatinin çalındığını düşünen Burak tüm sınıfı hırsızlıkla itham eder. Bunca zaman Koray kötü adam rolündeyken, Burak bu rolü üstlenmek için elinden geleni yaptı ve sınıf arkadaşlarının nefretini kazandı.

Burak ve Gözde, Hayat öğretmenin görüşme yasağına karşı ise ayrılmış gibi yapmaya karar verdiler. Bu sırada  Emoji ve diğerleri Asya'ya aşık olan Abidin'i mutlu etmek için Asya’yla arasını yapmaya çalıştılar veAsya ile Loçko arasındaki ilişkiyi bilmeyen ekip, bu planda Loçko’dan yardım istediler! Loçko ise yakın arkadaşı ile sevdiği kız arasında kaldı.

17-02/13/z.Jpeg

Koray sevgililer günü için bir parti düzenler ve herkesi davet etti. Bu partide özellikle Burak ve Sevda arasında ikili tekrar yakınlaştı. Bu gel git arasında Sevda her geçen gün Koray'a karşı duyguları olduğunu kabul etti. Burak ise hayatının hatasıyla Sevda'yı öperek Gözde'nin nefretini kazandı.

Hayat öğretmen ve öğrencilerinin hayatını konu alan gençlik dizisi Hayat Bazen Tatlıdır 17. bölümüyle, 26 Şubat Pazar akşamı saat 20:00'de ekranlarda izleyicisiyle buluşacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin