Anne 15. bölüm fragmanında Cengiz'den evlilik teklifi

Ekranların heyecanla takip edilen dizisi Anne 15. bölüm fragmanı yayınlandı.

Sibel Karagöl
13 Şubat 2017 - 22:14
Yeni Bölüm

Ekranların heyecanla takip edilen dizisi Anne 15. bölüm fragmanı yayınlandı. Anne dizisinin geçtiğimiz hafta yayınlanan 14. bölümünde, Zeynep çocuk kaçırma suçu yüzünden tutukluluk hali devam ediyordu. Zeynep, polis tarafından sorguya çekilirken, olayı araştıran Komiser Sinan da Turna'dan bilgi almaya çalışıyordu.

17-02/13/an2.jpg

Anne 15. bölüm fragmanında ise Melek, Sinan komisere Zeynep'in annesi olduğunu söylüyor. Şule'nin Melek'e eziyet ettiğini bilmeyen Sinan Komiser ise bu durum konusunda çok şaşırır.

Bu sırada Zeynep’in annesi kızını kurtarmak için her şeyi yapmaya devam ediyor. Melek ile baş başa konuşmalarında ondan bir şey rica eder. Zeynep, annesinin ve gazeteci Ali’nin birlikte planladığı bir oyunun içindedir.  Zeynep'e annesi ve Ali tarafından hazırlanan Turna'nın mutlu olduğu bir video karşısında Zeynep hüsrana uğramıştır. 

Cahide kızının özgürlüğüne kavuşabilmesi için her şeyi yapmaya kararlıdır. Önce Cengiz'le konuşup Şule'den şikayetini geri çekmesini ister. Cengiz paranın kokusunu alınca Şule'ye evlenme teklif eder ve yeni hayatlarına başlamak için planını uygulamaya karar verir.

Zeynep'in mahkeme günü büyük gündür. Herkesin yüreği ağzındadır. Acaba karar ne olacak, Zeynep özgürlüğüne mi kavuşacak yoksa çocuk kaçırma suçundan ağır bir ceza mı alacak Anne heyecan dolu 16. bölümüyle yarın akşam ekranlarda yerini alacak!

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin