Muhteşem Yüzyıl Kösem 11. bölümde büyük isyan

Ekranların sevilerek izlenen dizisi Muhteşem Yüzyıl Kösem'in yarın akşam yayınlanacak olan 11 bölümünde payitahtta büyük isyan çıkıyor.

Sibel Karagöl
13 Şubat 2017 - 22:42
Yeni Bölüm

Ekranların sevilerek izlenen dizisi Muhteşem Yüzyıl Kösem: Bağdat Fatihi IV. Murad 11. bölümüyle yarın akşam  Fox ekranlarında yerini alacak. Muhteşem Yüzyıl Kösem yayınlanan 11. bölüm fragmanıyla izleyenlere heyecan dolu dakikalar yaşatacağının sinyallerini verdi.

Geçtiğimiz hafta yayınlanan 10. bölümünde Sultan Murad Han, Farya için yüzlerce kişiyi idam etti. Bu gelişme üzerine ayaklanan halk sarayın önünde padişahla konuşmaya gelmişti. Bu olaylar ve payitahtta çıkan büyük yangından sonra halk isyan ediyor. 

Dizinin yarın akşam yayınlanacak olan 11 bölümünde  büyük yangınla beraber Sultan Murad'a ve tahta yönelik büyük bir isyan çıkıyor. Muhteşem Yüzyıl Kösem: Bağdat Fatihi IV. Murad 11. bölüm fragmanında hakltan bir kadın Sultan Murad'a böyle yönetim olmaz diyerek haykırıyor.

Kösem Sultan'ın mührünü çalan Gülbahar Sultan ve Sinan Paşa harekete geçiyor. Kösem Sultan mührünün çalındığını fark etse de limandaki gemiye hapsedilen Kösem Sultan'ın yandaşları yangına kurban gidiyor.

Muhteşem Yüzyıl Kösem'in yarın akşam yayınlanacak olan 11 bölümünde tarihimizde önemli bir karakter olan Hezârfen Ahmed Çelebi'nin Galata kulesinden uçuşunu da göreceğiz.

Muhteşem Yüzyıl Kösem: Bağdat Fatihi IV. Murad heyecan dolu 11. bölümüyle yarın akşam saat 20:00'da ekranlarda oalcak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin