Aşk Laftan Anlamaz dizisinde değişiklik!

Bi Yapım imzalı, Show TV ekranlarında 2016 yılında yayınlanmaya başlayan Aşk Laftan Anlamaz,izleyenlerini şaşırtan bir değişiklikle gündeme geldi.

Sibel Karagöl
06 Şubat 2017 - 23:00
Gündem

Bi Yapım imzalı, Show TV ekranlarında 2016 yılında yayınlanmaya başlayan Aşk Laftan Anlamaz,izleyenlerini şaşırtan bir değişiklikle gündeme geldi. Ekranların sevilen romantik komedi dizisi Aşk Laftan Anlamaz, yayın gününü değiştirme kararı aldı. 

17-02/06/ask.jpg

30. bölüm fragmanı yayınlanan Aşk Laftan Anlamaz'ın yeni bölümünde Hayat ve Murat yeni bir başlangıç yapamaya karar veriyor. Aşk Laftan Anlamaz dizisinde tek yenilik bununla kalmadı. Her cumartesi Show TV ekranlarında izleyicisiyle buluşan romantik dizi, Aşk Laftan Anlamaz, 5 Şubat tarihinden itibaren pazar akşamları yayınlanmaya devam edecek.

“Bu masal ancak ben ölürsem biter” sloganıyla yayınlanan Aşk Laftan Anlamaz başrollerini Hande Erçel ve Burak Deniz’in paylaşıyor. Dizinin yayın tarihini değiştirmesindeki nedenin, büyük bir hayran kitlesi kazanan Survivor programını olduğuna inanılıyor. Dizinin pazar gününe alınması, reyting savaşlarında yerini korumak için yapılmış bir hamle olarak görülüyor.

17-02/06/ask2.jpg

Tekstil imparatoru Sarsılmaz ailesinin veliahtı olan Murat Sarsılmaz ile İstanbul’da iki kız arkadaşıyla birlikte sade bir hayat yaşayan Hayat’ın bir tesadüf sonucunda karşılaşırlar. Murat ile Hayat’ın kavgayla başlayan tanışmaları romantik bir aşk hikayesiyle devam eder.  Murat ile Hayat'ın bir dargın bir barışık aşkını konu alan dizi izleyicilerin beğenisini toplamaya devam ediyor.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin