Paramparça 90. bölümde Harun ölecek mi?

Paramparça dizisinin bu akşam yayınlanan 90. bölümünde nefesler tutuldu. Paramparça Cansu'nun intiharı ve Harun'un vurulmasıyla izleyenlere heyecan dolu bir bölüm yaşattı.

Sibel Karagöl
06 Şubat 2017 - 23:46
Yeni Bölüm

Paramparça dizisinin bu akşam yayınlanan 90. bölümünde nefesler tutuldu. Paramparça Cansu'nun intiharı ve Harun'un vurulmasıyla izleyenlere heyecan dolu bir bölüm yaşattı.

Paramparça'nın bu akşam yayınlanan 90. bölümünde Emre bebeğin elinden alınmasıyla bunalıma giren Cansu, Deniz'in bu yaptığını asla affedememiştir. Deniz'e hem nefret duyan hem de aşık olan Cansu intihar etmeye karar verirdi. Neriman'ı evden yollayan Cansu'yu eve erken gelen Cihan kurtardı. Cihan Cansu'yu hasteneye götürdü ve miğdesini yıkattı. Sağlığına hemen kavuşan Cansu annesini görmek istedi. 

17-02/06/paramparca1.jpg

Damir'in Avrupa'nın en tehlikeli adamlarından biri olduğunu bilen Cihan, bu ortaklığı öğrenmiştir ve kızını Harun'un evine götürmek istemese de kızını kıramadı. Bu sırada Cihan'ın diğer kızı Hazal hiçbir şeyden habersiz Damir'in tuzağına düşmüştür. Hazal Damir'le sevgili olmuştur ve hayatının aşkını bulduğuna inanmaktadır. 

Hazal'a kafayı takan Damir, Hazal'ın hayallerini kurduğu mükemmel sevgili profiliyle Hazal'ın kalbini çalmaya başardı. Damir'in Avrupa'nın en tehlikeli adamlarından biri olduğunu bilen Cihan bu yakınlaşmayı öğrenince çıldıracak!

17-02/06/damir.jpg

Damir'in Oyunu

Bu sırada Cihan çok tehlikeli bir mafya olan Damir'i ailesinden uzak tutmak için Damir'in hisselerini satın almaya karar verir. Cihan, Cihan'ın avukatı ve Ozan, Damir'in hisselerini satın almaya geldiklerini düşünürken, Damir'in planıyla kurşun yağmuruna tutulur. Bu sırada Cihan son dakikada aldığı bir telefonla toplantıyı terk eder. 

Ozan'ı kurtarmak için kurşunlara siper olan Harun vurulur. Ozan'ın Harun'a ilk defa baba demesini duyamayan Harun'un gözleri kapanmıştır. Harun'un ölüp ölmediği ise 13 Şubat pazartesi yayınlanacak 91. bölümde belli olacak.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin