Rowan Blanchard The Goldbergs'e geliyor!

Disney Channel'ın, Girl Meets World'ü iptal ettiğini duyurmasının üzerinden sadece bir ay geçmişken dizinin yıldız ismi Rowan Blanchard'ın ABC'nin komedi dizisi The Goldbergs'e konuk oyuncu olarak katıldığı öğrenildi.

Volkan Küçükel
07 Şubat 2017 - 00:45
Gündem

Rowan Blanchard, 1980'li yıllar ile tanışıyor!

TVLine'ın haberine göre; Disney Channel'ın, Girl Meets World'ü iptal ettiğini duyurmasının üzerinden sadece bir ay geçmişken dizinin yıldız ismi Blanchard'ın ABC'nin komedi dizisi "The Goldbergs"e konuk oyuncu olarak katıldığı öğrenildi.

KARAKTER DETAYLARI

Peki genç aktrisi dizide nasıl bir rolle izleyeceğiz?

Blanchard, William Penn Academy'de öğrenciler tarafından yönetilip hazırlanan bilim-kurgu/fantastik türdeki derginin editörü Aliza olarak karşımıza çıkacak.

Karakterin, devam etmekte olan dördüncü sezonun en az bir bölümünde hikayede yer alacağı belirtiliyor. Aliza'yı daha fazla bölümde görme ihtimalimiz için kapı açık bırakılmış gibi.

Aliza'nın hikayeye dahil olacağı zaman, kış sonu ya da bahar başlarındaki bir bölüm olacak.

17-02/07/girl-meets-world-2.jpg

BLANCHARD'IN FİLM PROJELERİ DE YOLDA

Girl Meets World'deki Riley Matthews karakteriyle bildiğimiz 2001 doğumlu genç oyuncu ayrıca yakın süreçte bilim-kurgu draması A World Away (2017) ve Ava DuVernay'in yönetmenliğini üstlendiği A Wrinkle in Time (2018) gibi filmlerde karşımıza çıkacak.

'GIRL MEETS WORLD' DEVAM EDECEK Mİ?

Üç sezon sonunda iptal edilen Girl Meets World'ün başka bir kanal ya da online ağda yeniden canlanma ihtimali konusunda şimdilik herhangi bir haber olmadığını da belirtelim. Dizinin yaratıcı ismi Michael Jacobs, diziyi başka bir platforma taşıyabilmek için bazı görüşmeler gerçekleştirdiklerini belirtmişti. Ancak, şu ana kadar somut bir gelişme ortaya çıkmış değil.

ABC'nin sevilen komedisinin yeni bölümleri Çarşamba akşamları ekranlara gelmeye devam ediyor.

Blanchard için The Goldberg'e göz atmayı düşünüyor musunuz?

'Rowan Blanchard':

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin