Hayat Bazen Tatlıdır 15. bölümde Gözde kaçırıldı

Hayat Bazen Tatlıdır dizisinin dün akşam yayınlanan 15. bölümüne gerginlik hakimdi. Gözde'nin kaybolmasıyla heyecanın dorukta olduğu dizide Hayat öğretmen İstanbul'u terk etme kararı aldı.

Sibel Karagöl
07 Şubat 2017 - 01:24
Yeni Bölüm

Hayat Bazen Tatlıdır dizisinin dün akşam yayınlanan 15. bölümüne gerginlik hakimdi. Gözde'nin kaybolmasıyla heyecanın dorukta olduğu dizide Hayat öğretmen İstanbul'u terk etme kararı aldı.

Hayat Bazen Tatlıdır 15. bölümünde Koray'la izinsiz bir şekilde gece klubüne giden Gözde’yi Hayat almaya gider. Fakat Hayat ve Cerrah Gözde'yi barda bulamazlar, Gözde’nin nerede olduğunu Burak’da bilmemektedir. Gözde’yi bulamağı için telaşa kapılan Hayat polise başvurarak kayıp ihbarında bulunur. Burak ise Gözde'nin kaybolmasından Koray'ı sorumlu tutar.

Koray ise Sevda'nın zor zamanlarında ona yardımcı olmaya çalışmaktadır. Babasının metersinden akrdeşi olduğunu öğrenen Sevda Koray'da kalmaktadır. Sevda Koray ortaklığı her geçen gün romantik bir boyut almaktadır.

Gözde Kaçırıldı

Zeynep'in zoraki nişanlısı, Zeynep'in çevresindeki herkese bela olmaya uzun süredir devam ediyordu. Fakat Cahit son yaptığıyla çizgiyi aştı ve Gözde'yi kaçırdı.Gözde bırakmak karşılığında Zeynep'i ister.

Sevda, Burak, Koray ve tüm ekip buldukları ipuçlarıyla Gözde'yi bulur ve kaçırmak için plan yaparlar. Fakat Gözde'yi tam kurtardıklarını sandıkları anda Sevda yakalanır. Tam her şey bitti derken Hayat öğretmen polisle birlikte çıkagelir ve psikopat Cahit yakalanır.

Hayat bunun inanılmaz olayların ardından okuldan ayrılmaya ve tekrar İzmir’e yerleşmeye karar verir. Birtanem ve öğrenciler başta olmak üzere herkes Hayat’ı bu kararından vazgeçirmek için çabalar. Hayat Bazen Tatlıdır 15. bölüm  final sahnesi ise  Hayat öğretmenin son kararını söylemek üzereyken biter.

 

Ekranların ilgiyle takip edilen dizisi Hayat Bazen Tatlıdır 12 Şubat pazar akşamı 16. bölümüyle kaldığı yerden hızla devam edecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin