Aşk Laftan Anlamaz dizisine yeni oyuncu!

Başrollerini Hande Erçel ve Burak Deniz’in paylaştığı, Bi Yapım imzası taşıyan romantik komedi dizisi Aşk Laftan Anlamaz dizisinin geniş kadrosuna sürpriz bir isim dahil oldu.

Sibel Karagöl
18 Ocak 2017 - 22:18
Yeni Bölüm

Başrollerini Hande Erçel ve Burak Deniz’in paylaştığı, Bi Yapım imzalı romantik komedi dizisi Aşk Laftan Anlamaz dizisinin geniş kadrosuna sürpriz bir isim dahil oldu.

17-01/18/cemil.jpeg

Çok Güzel Hareketler Bunlar programıyla yıldızı parlayan Bülent Emrah Parlak, Ankara'nın Dikmeni’ dizisinde başrol aldı. Ve en son Familya dizisinden hatırladığımız Parlak, Aşk Laftan Anlamaz dizisinde Hayat’ın ağabeyi Cemil rolüyle ekranlara geri dönüyor. Cemil, Cumartesi akşamı yayınlanacak Aşk Laftan Anlamaz 27. bölüm itibariyle Hayat ve Murat'ın aşkını imkansızlaştırmak için yeni bir engel olacak.

Aşk Laftan Anlamaz 27. bölüm fragmanında gördüğümüz kendine güvenen komik ve kendine has üslubuyla, tam bir ağabey Cemil karakteri, izleyenlere eğlenceli anlar yaşatacağının sinyalini verdi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin