Poyraz Karayel 76. bölümde şok üstüne şok

İnanılmaz bir bölümle karşımıza çıkan Poyraz Karayel, bu akşam yayınlanan 76. bölümünde sevenlerine şok üstüne şok yaşattı.

Sibel Karagöl
18 Ocak 2017 - 23:31
Yeni Bölüm

Bu akşam Kanal D ekranlarında yayınlanan Poyraz Karayel 76. bölümünde şok üstüne şok yaşandı. Ayşegül aldatıldığını kendi gözleriyle gördüğü, Meltem'in intihar ettiği ve Taş Kafa'nın kaçırıldığı son bölümüyle gergin ve heyecan dolu 76. bölümü izleyicilerden tam not aldı.

 17-01/19/po.jpg

Meltem'in İntiharı

Eda'yı kızıyla tehdit eden ve avucuna alan Nevra Hanım'ın planı tıkır tıkır işledi. Önce Meltem'i hedef alan Nevra, Meltem'in düzenli kullandığı ilacı, şizofreniye sebep olan çok tehlikeli bir ilaçla değiştirdi. Kısa sürede zihni bulanıklaşan Meltem hasteneye kaldırıldı. Durumu hızla kötüleşen Meltem bir anlık kararla hastanenin camına çıktı ve intihar etti.

17-01/19/nevra.jpg

Poyraz'ın İhaneti

Nevra bununla yetinmeyen Nevra Eda'dan poyraz ile Ayşegül'ün arasına girmesini istedi. Oğlunun çektiği aldatılma acısının Ayşegül'ün de çekmesi için Meltem'e uyguladığı ilaç ile Poyraz'ı uyuşturarak, Poyraz'ın Ayşegül'ü aldatmasına sebep oldu. Ayrıca Çınar'ın sayesinde Ayşegül'ün bu aldatmayı gizli kameradan izlemesini sağladı.

17-01/19/poy.jpg

Taş Kafa Yakalandı

Poyraz Karayel 76. bölümünde belki de tek mutlu hadise İsa'nın ıslahevinden çıkmasıydı. Fakat bu mutlululuk dolu aile karesi de kısa sürdü. Karşısına çıkan herkesi öldüren kadın aradığı kişi Orhan Solmaz'ı yani Taş Kafa'yı buldu ve kaçırdı! 

 17-01/19/tas.jpg

Songül ve Sinsi Planı

Songül'ü başkasıyla mesajlaşırken yakalayan Sadrettin, zaten hiç güvenmediği karısına ve sevgilisine hesap sormaya çalıştı. Fakat Sadrettin'in güvendiği şöförü ve Songül'ün gerçek sevgilisi olan Fatih çoktan bir plan yapmıştı. Hem Songül'ü hem kendisini kurtaran Fatih, masum bir adamı Sadrettin'e Songül'ün peşini bırakmayan adam olarak getirir. Sadrettin karımdan uzak dur diyerek tehdit ettiği adama güzel bir dayak atar.

17-01/19/songul.jpg

Poyraz Karayel Sürpriz Oyuncu

Poyraz Karayel kadrosuna yeni kötü adam Savaş Biryol olarak katılan Deniz Celiloğlu Kanıt dizi programıyla yıldızı parlamıştı. Ünlü oyuncu en son Gecenin Kraliçesi dizisinde adından sıkça söz ettirmişti. Nevra'nın hapisten kaçırılmasını emretmesiyle ortaya çıkan Savaş, ağabeyi Zafer Biryol'un ölümünü araştırıyor.

İzleyicilerden tam not alan Poyraz Karayel 76. bölüm ekranlara bomba gibi düştü. Kanal D ekranında yayınlanan sevilen dizi Poyraz Karayel 77. yeni bölüm fragmanları merakla bekleniyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin