Aşk Mantık İntikam 3.bölüm 2.fragmanı Yayınlandı

Aşk Mantık İntikam 3.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Ozan yavaş yavaş Esra'yı kıskanmaya başlayacak gibi duruyor. Peki yeni bölümde neler olacak?

Oğulcan Özsezgi
30 Haziran 2021 - 00:33
Gündem

Aşk Mantık İntikam, yaz sezonuna bomba gibi bir giriş yaptı. İlk bölüm merak edildi izlendi derken, dizi özellikle sosyal medyada çok etkin bir şekilde yer almaya başladı. YouTube paylaşımları da oldukça ilgi gören dizi için henüz 3.bölümdeyiz. Yeni bölümde neler olacağı ise sanki diziyi aylardır izliyormuşuz gibi merak ediliyor. İşte yeni bölümü merakla bekleyenler için güzel bir haberimiz var. Aşk Mantık İntikam 3.bölüm 2.fragmanı da yayınlandı.

Yeni bölümden önemli ipuçları sunan fragmanda tabii ki yine başrolde olan Ozan ve Esra.

Aşk Mantık İntikam 3.bölüm 2.fragmanı - Neler Olacak?

Yeni bölüm fragmanında şirket çalışanlarının yavaş yavaş Esra’yı benimsediklerini görüyoruz. Stajdan sonra da şirkette devam edeceği düşünülen Esra, bir yandan da Ozan’ın ilgisini çekmeye çalışıyor.

Esra fark edecek mi ya da bu gösterilecek mi bilemiyoruz ama bir yandan da Ozan’ın Esra’yı kıskanmaya başladığı görülüyor. Yani hem laf sokmaya hem eleştirmeye devam ediyor ama bir yandan da kıskanmaya başlıyor.

Aşk Mantık İntikam 3.bölüm 2.fragmanı için en dikkat çeken detay ise fragmanın sonunda ikilinin Ozan’ın evinde karşı karşıya kalması. Esra, Ozan’ın beraber kurdukları hayallerde yer alan evi satın aldığını anlıyor. Ozan her detayı düşünmüş gibi gözüküyor.

Esra bu konuda Ozan’a bazı şeyler söylüyor tabii ki ama bu fragman olduğu için tam orada kesmişler. Artık söyledikleri karşısında Ozan ne diyecek bunu yeni bölüm yayınlanınca izleyeceğiz. 3.bölümün yine dizinin gününde yani Cuma günü yayınlanacağını da ekleyelim.

Yayın zamanına kadar yeni bir fragman daha paylaşılırsa onu da ekleriz. Net olarak anladığımız ise ikili arasında daha çok mücadeleler yaşanacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin