Erşan Kuneri Dizisinin Setinden İlk Görüntü Geldi

Erşan Kuneri çekimlerinin başladığı duyuruldu. Çekimlerinin başladığını duyuran isim ise ünlü oyuncu Ezgi Mola oldu. İşte ünlü ismin yaptığı paylaşım.

Oğulcan Özsezgi
29 Haziran 2021 - 23:14
Gündem

Cem Yılmaz’ın en çok merak edilen tiplemelerinden biri olan Erşan Kuneri karakterinin dizisinin çekildiğini daha önce paylaştık. Dizinin çok eğlenceli olacağı daha oyuncular açıklandığı zaman bile anlamıştık. Zaten bir işte Cem Yılmaz varsa komedi de eğlence de beraberinde geliyor.

Şahsi olarak da çok merak ettiğim yeni dizinin ne zaman yayınlanacağını ise hala bilmiyoruz. Fakat artık şunu biliyoruz ki dizinin çekimleri başladı. Hatta setten ilk görüntüler de paylaşılmaya başlandı.

Erşan Kuneri Çekimleri Başladı

Dizinin çekimlerinin başladığını ortaya çıkaran isim Ezgi Mola oldu. Dizide başrol olacak olan isimlerden biri Ezgi Mola, kostümleriyle beraber Instagram hesabından yapmış olduğu paylaşımda, çekimlere geçtiklerini duyurdu.

En son okuma provalarında bir görüntü yakalamıştık ve onu paylaşmıştık. Şimdi dizinin çekimlerinden paylaşılan bir görüntü olması güzel. Her ne kadar çekimler başlamış olsa da dizi yaza yetişmeyecek gibi duruyor.

Öyle ki daha önce Cem Yılmaz tarafından yapılan açıklamalarda da dizinin Sonbahar ayları gibi yayınlanmasının planlandığı söylenmişti. Netflix üzerinden yayınlanmasını beklediğimiz yapım için şimdilik net tarih vermemiş olalım.

21-06/29/ersan-kuneri.jpg

En son Necip Memili’nin de kadroya katıldığını belirterek bir yandan da gelişmeleri aktarmaya devam edeceğimizi söyleyelim. En çok merak ettiğimiz konu tabii ki dizinin ne zaman yayınlanacağı konusu.

Erşan Kuneri dizisi için Cem Yılmaz bu konuda bir açıklama yaptığı zaman biz de paylaşım yapacağız. Şimdilik sizi Ezgi Mola’nın çekimlerden yaptığı ilk paylaşımla baş başa bırakmış olalım.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin