Yasak Elma Hayranlarını Sevindirecek İddia! Yeni İsim Geliyor

Yasak Elma dizisine önemli bir ismin katılacağı iddia edildi. Yasak Elma dizisinde yer alacak olan yeni yüz kim olacak? Son gelişmeler.

Oğulcan Özsezgi
29 Haziran 2021 - 22:48
Gündem

Yasak Elma, nasıl bir sezon sonu yaptı ben de anlamadım. Dizi için önce final yapacak iddiaları kulislerde dolaştı. O iddialar bitti, çok önemli bir ismin diziye veda edeceği iddia edildi. O iddia bitti sezon finali ile dizinin son bulacağı ama çok daha konuşulacak bir şekilde döneceği söylendi. Bu iddiaların bazıları doğru çıktı bazıları yanlış. Fakat şunu biliyoruz ki dizi yeni sezonda da yoluna devam edecek.

İddialı bir dizi olarak yoluna devam edecek olan yapımın yeni sezonuna ilişkin detaylar paylaşıldıkça biz de bilgi veriyoruz. Daha çok diziden kimlerin ayrılacağı konusunda bilgiler geliyor ve bunları paylaşıyoruz ama bu kez durum biraz daha farklı. Bu kez diziye yeni bir isim daha katılacağı söylendi.

Yasak Elma’ya Kim Katılacak?

İddialara göre dizinin yeni sezonunda yapıma katılacak olan isim Biran Damla Yılmaz olacak. Şahika karakterinin yerine diziye hareket getireceği söylenen ünlü oyuncu daha önce de iddialı dizilerde yer almıştı.

Baraj dizisinde de başrollerden biri olan ünlü oyuncu şimdi de Yasak Elma’da kendisini gösterecek deniyor. Bu iddialar ne kadar gerçek ya da Biran Damla Yılmaz hangi karakter ile diziye dahil olacak bunu bilemiyoruz.

21-06/29/yasak-elma.jpg

Eylül ayı gibi geri döneceği düşünülen yapımda, birçok usta oyuncunun da ayrılacağı biliniyor. Hatta en son Erdal Özyağcılar’ın diziden ayrılacağı iddia edilmişti. Bir yandan ayrılan isimler bir yandan da yeni katılacak olan isimler için bilgiler gelmeye devam ediyor. Bakalım Yasak Elma yeni sezonda da çok iddialı bir dizi olarak karşımıza çıkacak orası kesin.

Dizi için gelen iddiaları ve gelişmeleri paylaşmaya devam edeceğiz. Hala ayrılma ihtimali olan isimler de var.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin