Menajerimi Ara Ne Zaman Final Yapacak?

Menajerimi Ara ne zaman final yapacak belli oldu. Dizinin final bölümleri için çok az bir süre kaldı. İşte öğrendiklerimiz ve ortaya çıkan final tarihi.

Oğulcan Özsezgi
29 Haziran 2021 - 22:32
Gündem

Sevilen dizilerden biri olan ve birçok ünlü oyuncuyu da konuk olarak alan Menajerimi Ara, artık sona geldi. Dizi bir süredir final yapacak iddialarında başrol oyuncusu. Çukur, Ramo, Kuzey Yıldızı, Savaşçı gibi iddialı dizilerin final yaptığı bir sezonda bu iddiaların bir gerçeklik payı olduğunu da düşünmeye başlamıştık. Dizinin hayranları üzülecek evet ama dizinin gerçekten final yapacağı ortaya çıktı. Üstelik final için çok bir zaman yok. Peki, Menajerimi Ara ne zaman final yapacak?

Menajerimi Ara Final Tarihi ve Açıklamalar

Ay Yapım imzasını taşıyan dizi birçok ünlü oyuncuyu konuk almış ve iddialı reytingleriyle de dikkat çekiyor olsa da dizi için final kararı alındı. Neden final yapıldığı konusunda ise en ufak bir açıklama gelmedi. Evet final kararının geldiği duyuruldu ama Menajerimi Ara neden final yapıyor bunu hala bilmiyoruz. Bir yerde tadında bırakmak daha mantıklı gelmiş olabilir.

Yapım tarafından yapılan açıklamada sadece bu süreçte görev alan isimlere teşekkür edildiği ve izleyicilere bir mesaj verildiği görülüyor. İzleyicilere de teşekkür eden yapım, dizinin ne zaman final yapacağını da söylemiş oldu.

21-06/29/menajerimi-ara-ne-zaman-final-yapacak.jpg

Buna göre dizi 45.bölüm itibariyle final yapacak. En son 43.bölümü görmüştük ve zaten yapımın sona yaklaştığını da az çok anlamıştık. İki bölüm sonra dizi final yapmış olacak.

Güzel serüvenlerden birisi de yine final tahtasına yazılmış olacak. Finalin nasıl sonlanacağı konusunda ise herhangi bir bilgimiz olmadığını aktaralım. Çok kötü bir gelişme olacağını ya da finali bu şekilde bitirileceğini düşünmüyorum. Muhtemelen final her şeyin iyi gittiği bir final olacaktır. Bakalım 45.bölümde Menajerimi Ara’da neler yaşanacak ve dizi nasıl final yapacak? En azından Menajerimi Ara ne zaman final yapacak bunu biliyoruz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin