Netflix'in kapıyı kapattığı Manifest dizisi devam edecek mi?

Montego Air 828 sefer sayılı uçakla ilgili çözülmemiş tüm gizemler açığa çıkabilecek mi? İptal edilen Manifest geri dönebilecek mi? Detaylar...

Montego Air 828 sefer sayılı uçakla ilgili çözülmemiş tüm gizemler açığa çıkabilecek mi?

2013 yılında Jamaika'dan New York JFK Havalimanı'na doğru yola çıkan Montego Air 828 sefer sayılı uçağın, kaybolmasının tam beş yıl sonrasında adeta hiçbir şey olmamışcasına tüm yolcuları ile birlikte New York yakınlarında küçük bir havaalanına inmesiyle gelişen gizemli olayları konu edinen "Manifest" dizisi 3. sezonunun ardından yayıncı kanal NBC tarafından iptal edilmişti.

MANIFEST İPTAL EDİLDİ AMA UMUTLAR SONA ERMEDİ

Ani iptal kararı ile hikayesi açık bir şekilde kalan Manifest'i farklı bir platformda devam ettirebilmek amacıyla yapımcıların ve yaratıcıların çabası sürüyor.

İptal kararının ardından ilk olarak dizinin ilk iki sezonunu yayınlayan Netflix ile görüşülmüş ancak görüşmelerden olumlu bir sonuç çıkmamış ve Netflix kapısı diziye kapanmıştı.

21-06/28/manifest-foto.jpeg

Netflix ile görüşmelerin olumsuz sonuçlanmasının ardından Manifest'in devam edebilme ihtimali çok azalmışken her şeye rağmen dizinin yaratıcı ismi Jeff Rake umutlarını koruyor.

Geçtiğimiz gün Twitter hesabından paylaşım yapan Rake, takipçilerine seslenirken "Diziyi bitirmenin bir yolunu bulmaya çalışıyoruz. Bir hafta, bir ay, bir yıl sürebilir. Ama pes etmeyeceğiz" ifadelerini kullandı ve Manifest hayranlarından desteklerini sürdürmelerini istedi.

Oyuncu kadrosunda Melissa Roxburgh (Michaela Stone), Josh Dallas (Ben Stone), Athena Karkanis (Grace Stone), J.R. Ramirez (Jared Vasquez), Luna Blaise (Olive Stone), Jack Messina (Cal Stone), Parveen Kaur (Saanvi Bahl), Matt Long (Zeke Landon) ve Holly Taylor (Angelina Meyer) gibi isimleri bulunduran Manifest, kanalın diğer dizileri Debris, Zoey's Extraordinary Playlist ve Good Girls gibi iptal edilmişti.

21-06/28/manifest-iptal.jpeg

Bakalım ilerleyen dönemde bir mucize gerçekleşip Manifest hikayesini tamamlamak üzere geri dönebilecek mi?

"Manifest" (NBC) 3. Sezon Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin