Çukur’un Efsun’u Damla Sönmez Geri Dönüyor!

Damla Sönmez'in yeni projesi kesinleşti. Usta oyuncu Çukur dizisinden sonra yeni dizide yeni karakter ile yoluna devam edecek. İşte detaylar.

Oğulcan Özsezgi
28 Haziran 2021 - 16:00
Gündem

Çukur’da gösterdikleri üst düzey performansla beraber dizinin oyuncularını bir bir yeni yapımlarda göreceğiz gibi duruyor. Biz sürekli Üç Kuruş dizisini konuşa duralım dizide Efsun karakterine rol veren Damla Sönmez, yeni projesini duyurdu.

Çok fazla ara vermek istemeyen usta isim, iddialı bir diziye dahil olduğunu sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklama ile duyurdu. Peki, bundan sonra Damla Sönmez’i hangi dizide izleyeceğiz?

Damla Sönmez, Saygı Dizisinde

Çukur’un hemen sonrasında yeni projeden yoluna devam eden ünlü isim bu kez Saygı dizisinde rol alacak. Nejat İşler’in başrolünde olduğu Saygı dizisinin ikinci sezonunda görev alacak olan usta oyuncu, muhtemelen bundan sonraki aşamada da başrollerden biri olarak devam edecek.

Dizinin tam adını merak edenler için tam adı da verelim, zaten Behzat Ç. hayranları çok iyi bilecektir. Dizinin tam adı Saygı: Bir Ercüment Çözer. Behzat Ç. dizisinde önemli karakterlerden biriyken, başlı başına diziye dönüştürülen projede artık Damla Sönmez de yer almış olacak.

Dizinin ikinci sezonunda çekimlere katılan ünlü oyuncunun 8 hafta boyunca çekimlere devam etmesi de bekleniyor. Tam olarak nasıl bir karakteri canlandıracağı ve devam sezonlarında da yer alıp almayacağı ise yeni paylaşımlarda belli olacak. Şimdiden Damla Sönmez hayranlarını heyecanlandıran paylaşımın görsellerini de ekliyor olacağız.

21-06/28/damla-sonmez.jpg

Bu arada unutmadan Çukur dizisinin yerine geçecek olan Üç Kuruş için de iddialı açıklamalar gelmeye devam ediyor. Muhtemelen o dizi için de yakın zamanda gündem haberleri peşi sıra patlayacak. Üç Kuruş dizisinde de rol alacak olan isimleri merakla beklemedeyiz. Anlaşılan yeni sezon bomba gibi geçecek.

Hem dijital platformlarda hem de ekranlarda çok iddialı yapımlar göreceğimiz kesin. Biten dizileri unutturacak yeni dizilere hazır olmak lazım.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin