Aşk Mantık İntikam 5.bölüm Fragmanı - Neler Olacak?

Aşk Mantık İntikam 5.bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde neler olacağını artık biliyoruz. İşte ilk sahneler ve fragmanda yer alan detaylar.

Oğulcan Özsezgi
13 Temmuz 2021 - 23:14
Gündem

Esra ve Ozan arasındaki çekişmenin yaza damgasını vurduğu dizi Aşk Mantık İntikam 5.bölümüyle ekranlara çıkmaya hazırlanıyor. Dizinin en son 4.bölümü için bilgiler paylaştık. Tabii ki herkes gibi biz de 5.bölüm hakkında gelişmeleri takip ediyorduk. Bu noktada en son Aşk Mantık İntikam 5.bölüm fragmanı da yayınlandı.

Yeni bölümde neler olacağı konusunda işaretleri de içerisinde barındıran ilk fragman, çok uzun değil ama bazı soruların yanıt bulmasını sağlıyor. Özellikle Ozan’ın Esra’ya aşık olduğunu ne zaman kabul edeceğinin merak edildiği düşünülecek olursa, her yeni bölümde merakla bekleniyor.

Aşk Mantık İntikam 5.bölüm Fragmanı - Yeni Bölümde Neler Göreceğiz?

Yeni bölüm için paylaşılan fragmanda, Ozan ile Esra’nın çalışırken yan yana olduğunu görüyoruz. Daha doğrusu fragman bu şekilde başlıyor. Diğer taraftan Ozan’ın hala Çınar ile Esra arasındaki durumu da sorguladığını görüyoruz. Ozan artık açık bir şekilde Esra’yı kıskandığını belli ediyor.

En son bölümün sonunda Çınar, Esra’ya Ozan ile ilgili bir soru sormuştu. Bu kısımda ise herhangi bir bilgi gözükmüyor. Diğer yandan Aşk Mantık İntikam 5.bölüm fragmanın da gördüğümüz net detay ise Çınar’ın artık Esra’dan hoşlandığını net olarak söylemesi.

Bunu ilk olarak Ozan’a söylediğini gördüğümüz Çınar, çok yakın bir zamanda Esra ile de konuyu konuşacaklarını belirtiyor. Esra’nın da onun duygularına karşılık vermesi durumunda işten ayrılacağını belirten Çınar, Ozan’ı şok ediyor desek yeridir.

Aşk Mantık İntikam 5.bölüm fragmanı için gözüken detaylar bunlar. Esra ile Ozan arasındaki ipler iyice gerilecek mi yoksa yavaş yavaş yakınlaşma başlayacak mı göreceğiz. Diğer fragmanlar yayınlandığı zaman da sitemizden paylaşacağız. Şimdilik ilk fragman karşınızda. Yukarıda yer alan videodan tüm fragmanı izleyebilirsiniz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin