"Aşk Mevsimi"nin tepki çeken Altan'ı Fırat Tanış yine oyunculuğunu konuşturdu

Usta sanatçı Fırat Tanış bir kez daha oyunculuğuyla seyirciden tam not aldı. Cem Yiğit Üzümoğlu ve Dilan Çiçek Deniz'in başrolündeki Aşk Mevsimi'nde Altan'ı canlandıran Fırat Tanış oyunculuğuyla çok konuşuluyor. Aşk Mevsimi ne zaman vizyonda? Aşk Mevsimi ne anlatıyor? Aşk Mevsimi'nde kimler oynuyor? Cem Yiğit Üzümoğlu kimdir? Dilan Çiçek Deniz kimdir?

Berfin Sengil
09 Şubat 2024 - 10:13
Kültür Sanat

Yapımcılığını ve yönetmenliğini Murat Şeker’in üstlendiği, senaryosunu Ali Tanrıverdi ile Murat Şeker’in birlikte kaleme aldığı bir Sugarworkz yapımı olan ‘Aşk Mevsimi’ sinemalardaki yerini aldı.

Bozcaada’da başlayıp İstanbul’a uzanan, yıllar içerisinde git gide karmaşıklaşan bir aşk hikayesinin anlatıldığı ‘Aşk Mevsimi’ seyircileri naif bir yolculuğa çıkarıyor. Dilan Çiçek Deniz ve Cem Yiğit Üzümoğlunun başrolü paylaştığı 'Aşk Mevsimi'nde başarılı oyuncu Fırat Tanış da ‘Altan’ karakteriyle yer alıyor. 

‘Şirin’ ve ‘Ali Yaman’ın hikayesinde dönüm noktası yaratan bir karaktere hayat veren Fırat Tanış oyunculuğuyla kendine hayran bırakırken ‘Altan’ seyircilerin tepkisini üzerine topluyor. Aşkın her halini beyazperdeye aktaran film kimi zaman neşeli kimi zaman ise hüzünlü anlar yaşanmasına sebep oluyor.

Kral Pop Radyo medya sponsorluğunda sinema salonlarındaki yerini alan ‘Aşk Mevsimi’ romantik ve çarpıcı hikayesiyle sinemalarda.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin