Aşka Düşman ilk bölümüyle ekrana geldi! Mahur, İnci ve Uygar'ı öpüşürken yakaladı!

TV8'in yeni dizisi Aşka Düşman 1. bölümüyle ekran serüvenine başladı. Peki Aşka Düşman 1. bölümde neler oldu? Aşka Düşman 2. bölümde neler olacak? Aşka Düşman 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Aşka Düşman dizisi oyuncuları kimlerdir? Aşka Düşman dizisi konusu nedir? Aşka Düşman İnci kimdir? Buse Meral kimdir? Aşka Düşman Uygar kimdir? Cem Yiğit Üzümoğlu kimdir? Aşka Düşman dizisi Bahriye kimdir? Nazan Kesal kimdir? Aşka Düşman reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
05 Ocak 2024 - 00:30
Kültür Sanat

TV8'in kadrosu ve senaryosuyla dikkat çeken dizisi Aşka Düşman 1. bölümüyle ekrana geldi. İşte detaylar!

AŞKA DÜŞMAN 1. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Bahriye Şimşek hem çocuklarını hem de toprağını tek başına büyüten bir Anadolu kadını. Yaşadıkları nedeniyle erkeklerin, kadınların hayatındaki en büyük sınanma olduğuna inanır. Kendi gibi 3 kızı Feraset, Mahur ve İnci’yi de ”Aşka düşman” olarak büyütür.

İnci de annesinin sözünden çıkmamıştır ta ki bir gün ablası “yetiş ölüyoruz” diye arayana kadar. İnci ablasına yardım ederken Cerrah Uygar’la tanışır. Aşka kapılarını kapatmış olan Uygar ise en iyi dostu olan Mahur ile huzura dayalı bir evlilik yapmayı düşünürken İnci ile tanışır ve planları alt üst olur. 

İki mücadeleci genç Uygar ve İnci, beraber hep bir müşkülü çözmeye çalışırken gitgide birbirlerine çekilirler. İnci’nin seçimleri Uygar’ın da Mahur’un da Bahriye’nin de bütün hayatının kökten değişmesine sebep olacaktır.

Aşka Düşman” yeni bölümüyle 11 Ocak Perşembe saat 20.00’de TV8’de...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin