Askıda Fatura uygulamasına çirkin saldırı!

İBB'nin Askıda Fatura uygulamasına siber saldırı yapıldı.

Merve Mutlu
07 Mayıs 2020 - 10:38
Viral

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, koronavirüs nedeniyle faturalarını ödeyemeyen vatandaşlar için bir proje başlatmışlar ve Askıda Fatura uygulamasını tanıtmışlardı. Projeye göre: ihtiyaç sahipleri faturalarını sisteme girecek ve maddi durumu iyi olanlar da bu sistemden diledikleri yardımı yaparak faturaları ödeyeceklerdi. 

20-05/07/mamoglu.jpg

İBB Basın Danışmanı Murat Ongun, sisteme yurt dışından siber saldırı düzenlendiğini ve bu nedenle siteyi yurt dışına erişime kapattıklarını duyurdu. Şu ana dek 41 bini aşkın faturanın ödendiği uygulama için Basın Danışmanı Murat Ongun'un açıklaması şöyle:

"Askıda Fatura kampanya web sayfamıza dün gece yurtdışı kaynaklı saldırı olduğu için, yurt dışı erişime kapatmak zorunda kaldık.

Son durum şu şekildedir;

Toplam Ödenen Fatura: 41.883

Toplam Ödenen Miktar: 5.027.092 TL"

20-05/07/murat-ongun.png

Askıda Fatura nasıl yapılır? 

Faturalarınızı sisteme yükleyebileceğiniz ya da askıdan fatura alıp ödeyebileceğiniz askıda fatura internet sitesi için linke tıklayınız:

https://askidafatura.ibb.gov.tr/

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin